(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
JS Suomi Oy on vakavarainen ja kasvava media-alan yritys, joka kuuluu kansainväliseen JS World Media - konserniin. Konserni toimii 12 maassa ja työllistää noin 450 työntekijää. Suomessa yritys on toiminut vuodesta 2009 lähtien. JS Suomi tuottaa ilmoitusrahoitteisia Interaktiivisia Esitteitä, jotka räätälöidään tarkasti vastaanottajan tarpeisiin.


Etsimme nyt heille vakituiseen työsuhteeseen Key Account Manageriaia.

Tehtävässä suoriutuminen vaatii oikeanlaista asennetta sekä kykyä luoda asiakassuhteita. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä ja asiakkuuksien hoitamisesta, mutta se ei ole välttämätöntä mikäli olet aktiivinen, tuloshakuinen, näet asioiden ydinongelmat ja haluat ratkaista ne.

Tehtäviisi kuuluu:

• asiakastapaamisten sopiminen ja niihin liittyvät valmistelut
• uusiasiakashankinta
• asiakassuhteiden luonti sekä sopimusten hoitaminen
• vanhojen asiakkuuksien hoitaminen
• oman tarjouskannan ylläpitäminen sekä jälkihoitaminen
• aktiivinen ja tuloshakuinen myynti

Työ vaatii matkustusvalmiutta sillä tulet olemaan suurimman osan työstäsi asiakkaissa. Mikäli olet aktiivinen ja näytät myynnillisen otteesi työhön, sinulla on hyvät ansainta mahdollisuudet. Palkka koostuu erikseen sovitusta pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta.


MITÄ ASIAKASYRITYKSEMME TARJOAA?

Tarvittava tuki työssä suoriutumiseen on aina saatavilla. Saat selkeän urapolun ja mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuvaa lisäkoulutusta ammattitaitosi kehittämiseen. Pääset työskentelemään tuloksiin tähtäävässä tiimissä, jossa jokaista arvostetaan, haastetaan ja palkitaan oman osaamisen mukaan. Lisäksi saat oikeuden maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä kulttuuri-/liikuntasaldoa.

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydettyä!


Mietitkö vielä miksi sinun pitäisi hakea? Käy tutustumassa JS:n perimään linkistä http://www.jssuomi.fi/tyoetehtaevaet/miksi-js/


LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN

Mikäli tunnistat olevasi myynnillinen, asiakaslähtöinen sekä sinussa on sitä oikeaa asennetta ja halua menestyä, niin täytä hakemuksesi viipymättä järjestelmäämme www.temp-team.fi - Löydä töitä - Key Account Manager (ID 6121).

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Temp-Teamin konsultti Anna-Greta Marttila puh. 045 127 9543 (ark. 9-16).