(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haemme nyt  Key Account Managerin rooliin asiakkuushallinnan ammattilaista. Tulet työskentelemään osana myyntitiimiämme ja vastaamaan olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisestä Etelä-Suomen alueella. Tässä tehtävässä pääset myös kehittämään ja jalkauttamaan uusia palvelumalleja suomalaiseen kouluhallintoon.


Ketä etsimme:


Oma-aloitteisuus, asiakaslähtöisyys ja suunnitelmallisuus ovat sinulle työelämän peruspilareita. Olet energinen ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Innostut uusista haasteista ja haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi. Sinulla on tehtävään sopiva ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoinen tutkinto.


Edellytämme aikaisempaa työkokemusta koulumaailmasta. Päätoimipaikkasi tulee olemaan Uusimaa, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta lähinnä Etelä-Suomen alueella. Yrityksen virallinen kieli on englanti, joten toivomme sinun pystyvän kommunikoimaan tarvittaessa myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.


Mitä arvostamme:  • Wilma-, Primus- ja Kurre-ohjelmien osaamista  • Julkisen sektorin ja koulumaailman tuntemusta  • Kokemusta vaativista asiakasprojekteista  • Paikkakunta: pääkaupunkiseutu (Helsingin toimipiste)  • Innostus kehittää yhdessä liiketoiminta- ja myyntijohdon kanssa asiakkuudenhoitomalleja.

Mitä tarjoamme:


Meiltä saat työkavereiksesi tiimin, jossa vallitsee hurtin huumorin lisäksi vahva auttamisen kulttuuri. Lisäksi tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.


Jos koet sopivasi kuvaukseen, haethan paikkaa heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työlläsi on todella merkitystä, sillä kehittämiäsi palveluita ja ohjelmistoja käyttää yli miljoona suomalaista päivittäin.


Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi pikimmiten, viimeistään kuitenkin 11.11.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Director Miia Sauso (050 5913622) maanantaina 5.11. klo 10-12.
Visma Enterprise Oy on ohjelmistotalo, joka tarjoaa henkilöstön- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Yrityksen InSchool-tuoteperheen asiakkaina on varhaiskasvatuksen, peruskoulujen ja lukioiden lisäksi ammattikorkeakouluja, ammatti- ja aikuisopistoja, kansanopistoja ja musiikkioppilaitoksia. Yritys työllistää Suomessa noin 150 henkilöä ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä ja Vaasassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1200 asiantuntijaa.


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 800 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visma-konsernissa on yli 8500 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo 1200. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 964 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi.