(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Leanheat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haemme osaksi nopeasti kasvavaa yhteisöämme tavoitteellista Key Account Manageria vastaamaan suurten ja keskisuurten asiakkaidemme myynnistä ja kehittämään asiakastyytyväisyyttä.

Tätä meillä on tarjolla

Leanheatilla pääset luomaan tulevaisuutta, sillä olemme maailman johtava teknologiatoimittaja älykkäässä rakennusten ohjauksessa. Sinun kädenjälkesi voi tulevaisuudessa olla osa kaikkien kerrostalokiinteistöjen ohjausta ja osaltaan auttaa muun muassa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. 

Työyhteisömme koostuu reilusta kolmestakymmenestä kiinteistö-, energia- ja ohjelmistoalan ammattilaisesta. Nopea, jopa 100 % vuosikasvuvauhtimme tarjoaa työstään innostuville mahdollisuuden päästä kehittämään innovatiivisia kiinteistöjen energiatehokkuusratkaisuja, ja samalla itse kasvaa alansa rautaisiksi ammattilaisiksi. 

Etenemismahdollisuudet ovat meillä erinomaiset, ja kaikki pääsevät vaikuttamaan omaan työkuvaansa sekä pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Toimintakulttuurimme on moderni ja mutkaton: vältämme turhaa hierarkiaa ja kaavoihin kangistumista. Teemme töitä tosissaan muttemme totisesti, ja osaamme pitää myös hauskaa.  

Meillä saat vapaasti valita omat työvälineesi, ja voit työskennellä halutessasi osan ajasta myös etänä. Työsuhde-etuihin kuuluvat mm. aamiaisetu, lounas- ja virikesetelit, autopaikka ja kattavat vakuutukset. 

Key Account Managerina kuulut viiden hengen myyntitiimiin, jonka tehtävänä on asiakkuuksien hoito ja kehittäminen sekä uusasiakashankinta. Tiimimme tehtäväkenttänä on Suomi ja asiakkaina kotimaassa olevat suuret ja keskisuuret kiinteistönomistajat.  

Saat vastuullesi omat asiakkuudet, joiden osalta vastaat myynnistä, asiakastyytyväisyydestä sekä yhteistyön sujuvuudesta ja kehittämisestä. Tekemisemme luonteesta johtuen työssäsi painottuvat vuodenajasta riippuen hieman eri toiminnot; tärkeää kuitenkin on, että olet jatkuvasti tietoinen asiakkaidesi kuulumisista ja tartut mahdollisiin kehityskohteisiin viipymättä. Tapaat asiakkaita säännöllisesti, huomioit asiakkaiden toiveet ja pidät yllä palvelumme korkeaa laatua. Huolehdit myös jälkimyynnistä ja osallistut uusasiakashankintaan.  

Tätä me odotamme 

Asiakas- ja myyntityön korkea laatu on yksi tekemisemme kulmakivistä, johon odotamme sinulta vahvaa panosta. Olennaisinta meille on, että haluat tavoitteellisesti tuottaa ensiluokkaista palvelua. Yrityksemme historiassa emme ole menettäneet ainoatakaan asiakasta, ja ainoastaan laadukkaalla myynti- ja asiakastyöllä voimme pitää kiinni tästä tavoitteesta myös jatkossa.

Lisäksi pidämme erityisen tärkeänä, että 

  • sinulla on valmiudet työskennellä ratkaisumyynnin asiantuntijana eli ymmärrät ratkaisumyynnin periaatteet; ratkaisumyyntikokemuksestakaan ei ole haittaa 
  • sinulla on valmiudet työskennellä teknisen myynnin parissa ja keskustella asiakkaiden kanssa heidän haasteistaan: emme etsi teknistä velhoa, mutta toivomme sinulta teknistä ymmärrystä sekä nopeaa omaksumiskykyä 
  • viihdyt erinomaisesti ihmisten parissa ja sosiaalisesti aktiivisessa työssä 
  • välität aidosti asiakkaista ja heidän ajatuksistaan 
  • olet tyyliltäsi toimeen tarttuva, tekevä ja aikaansaava 
  • olet utelias, kiinnostunut uusista asioista ja ennakkoluuloton joskus hankaliltakin tuntuvien tilanteiden ääressä 
  • haluat osallistua toimintamme kehittämiseen: tuot mukanasi hyviä ideoita ja toimintamalleja myyntityöhön ja asiakkuuksien hoitoon 
  • olet kiinnostunut työskentelemään nopeasti kasvavassa, kansainvälisille markkinoille laajentuvassa yrityksessä, jossa töitä tehdään tosissaan, tavoitteellisesti, hyvällä mielellä ja äärimmäisen suurella sydämellä 

Tehtävän nopeaa haltuunottoa tukevat korkeakoulututkinnon lisäksi mm. ymmärrys kiinteistövuokrauksesta ja -hallinnasta sekä talotekniikasta. Mikä tahansa taustasi onkaan, toivomme, että voimme tarjota sinulle uutta opittavaa ja sen myötä ammatillisen kasvun paikan. 

Jäikö jokin askarruttamaan? Annamme mielellämme lisätietoja! Asiakkuuspäällikkö Jaakko Luhtalan (p. 040 831 3907) tavoitat to 25.10. klo 15.30-16.30 ja rekrytoinnissa avustavan Psyconin konsultin Milla Kansosen (p. 020 7101 282) parhaiten ke 17.10. klo 14.30-15.30.  

Jätä hakemuksesi viimeistään 30.10. osoitteessa www.psycon.com/jobs.  

Tule mukaan muuttamaan maailmaa kanssamme!