(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Oy AGA Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

AGA Suomen Prosessiteollisuus-segmentin asiakkaita ovat kaikki maamme johtavat yritykset kemianteollisuudessa sekä metsä-, elintarvike- ja metallurgisessa teollisuudessa. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa voidaksemme toimittaa heille kaikki tuotteet, palvelut ja kaasuratkaisut, joilla he pystyvät parantamaan tuotantonsa laatua ja tehokkuutta ja tämän myötä kannattavuutta. Monet kaasusovelluksistamme edistävät myös prosessien turvallisuutta sekä ympäristönsuojelua.

Nykyisen toimenhaltijan siirtyessä yrityksemme sisällä uusiin haasteisiin haemme nyt kahdeksan hengen tiimiimme

Key Account Manageria

Key Account Managerina kehität ja hoidat omaa, jo olemassa olevaa asiakassalkkuasi, joka koostuu pääosin isoista prosessiteollisuuden asiakkaista. Tämän lisäksi oleellinen osa toimenkuvaasi on uusasiakashankinta ja sopimusneuvottelut. Aktiivisella ja pitkäjänteisellä asiakas- ja myyntityöllä pyrit kehittämään asiakassuhteita ja löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin. Etsit lisäksi innokkaasti uusmyyntimahdollisuuksia. Myyntityö on sinulle luontaista ja pyrit aktiivisesti onnistumisiin ja kaupantekoon. Työ sisältää paljon yhteistyötä sovellusinsinööriemme, projektipäälliköidemme, logistiikan ja tuotannon kanssa, mutta myös Linden Pohjois-Euroopan Regioonan muiden maiden myyntiorganisaatioiden kanssa.

Arvostamme:

  • kaupallista ja/tai teknistä koulutusta
  • 5–10 vuoden myyntikokemusta 
  • myyntihenkisyyttä ja proaktiivista työotetta
  • kykyä aistia ja selvittää asiakkaan tarpeet ja odotukset
  • kykyä työskennellä osana myyntitiimiä, mutta myös kykyä itsenäiseen päätöksentekoon
  • paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen- ja englanninkielen taitoa

Kokemus teollisista kaasuista ja pitkäkestoisista neuvotteluprosesseista katsotaan eduksi samoin kuin työkokemus prosessiteollisuudesta, erityisesti kemian- tai metsäteollisuuden alalta.

Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisen ja monipuolisen työn
  • mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi monipuolisesti
  • ammattitaitoisen, asiantuntevan ja inspiroivan tiimin

Sijaintipaikkasi on Espoon pääkonttorimme.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa segmentin päällikkö Martti Härkänen iltapäivisin klo 17–18, p. 050 441 8012.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen osoitteeseen agajob@fi.aga.com otsikolla ”Key Account Manager, Prosessiteollisuus” viimeistään 28.9.2018.