(Poistunut julkaisusta)

KEY ACCOUNT MANAGER
Cab Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Tehtävässäsi vastaat palveluidemme myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä Suomessa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä auto- ja korjaamoalan sekä vakuutusyhtiöiden korvausprosessiin liittyvien sidosryhmien kanssa. Tehtävääsi kuuluu asiakassuhteiden ja myynnin aktiivinen kehittäminen. Tavoitteenasi on myös varmistaa ja tukea sidosryhmien valmiudet hyödyntää ja käyttää CAB:in järjestelmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Tehtävässäsi toimit osana paikallista tiimiä ja tiiviissä yhteistyössä konsernin liiketoimintavastaavien kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta myynnin-, liiketoiminnan ja asiakkuuksien kehittämistehtävistä. Arvostamme kokemusta autokorjaamo- tai vakuutusalalta, näkemystä korjaamo- ja vakuutusalan palvelutuotantosuunnitteluprosessin tehostamisesta sekä kiinnostustasi työskennellä kyseisten aiheiden parissa. Tärkeintä on kuitenkin proaktiivinen ote asiakkuuksien ja liiketoiminnan kehittämisessä. Sinulla on hyvä tietotekninen osaaminen ja kyky nähdä IT-ratkaisujen liiketoiminnallinen merkitys. Kommunikoit ja työskentelet mielelläsi asiakkaiden parissa, mutta osaat myös toimia itsenäisesti. Henkilönä innostut haasteista ja sinulla on positiivinen suhtautumistapa työhösi. Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä ruotsin kielen ymmärtämistä.   

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtävän alallaan jo menestyneen yrityksen palveluksessa mielenkiintoisella toimialalla. Panostamme vahvasti tuotekehitykseen, asiakaspalvelun laatuun sekä asiakaskokemukseen, ja tarjoamme mahdollisuuden kehittyä toimialan ammattilaisena.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Marcus Jensen, p. 040 551 7741. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 16.9.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-13024