(Poistunut julkaisusta)

KEY ACCOUNT MANAGER
Havi

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

KEY ACCOUNT MANAGER

Avainasiakaspäällikkönä olet vastuussa asiakkaiden myynnin, yhteistyön sekä asiakastyytyväisyyden rakentamisesta. Roolissasi olet osa myynti- ja markkinointiorganisaatiota ja vastuullasi on kehittää yrityksen tärkeimpiä asiakkuuksia. Olet mukana lanseeraamassa uusittua Havi Pro-konseptia sekä kehittämässä myyntiä design-asiakkuuksien parissa. Vastaat asiakkuuksien strategisesta suunnittelusta, kannattavuudesta ja raportoinnista, sekä uusasiakashankinnasta. Olet määrätietoinen ja luonteva sopimusneuvotteluissa. Tuot asiakkaiden palautteen sekä omat näkemyksesi tuotekehitykseen ja markkinointiin. Toimit yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa, joista keskeisimpiä ovat logistiikka, markkinointi ja tuotehallinta.  Avainasiakaspäällikkönä raportoit tehtävässäsi myyntipäällikölle.

 

Miksi valita Havi?

Tulet työskentelemään osana innovatiivista ja lämminhenkistä työympäristöä. Tarjoamme valittavalle henkilölle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kotimaan johtavan tuotemerkin parissa. Saat kehittyä ja kasvaa dynaamisessa sekä tavoitehakuisessa yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan. Toimipisteesi sijaitsee Espoossa tai Riihimäellä. Toiminta painottuu pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulle, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

 

Mitä voit tuoda tiimiimme?

Etsimme innostunutta ja positiivista henkilöä, jolla on kaupallinen koulutus ja kokemusta myyntityöstä, mielellään vähittäiskaupasta tai tukkuliiketoiminnassa. Me odotamme, että sinulla on pitkäjänteisyyttä ja suunnitelmallisuutta asiakassuhteiden rakentamiseen. Olet luonteva asiakastapaamisissa, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Lisäksi olet analyyttinen ja osaat hyödyntää numeroita liiketoiminnan kehittämiseksi. Johdat asiakkuuksiasi vastuullisesti sekä saavutat asetetut tavoitteet. Tehtävässä menestymisen kannalta suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on tärkeää, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Valmiina tunnelmalliseen työympäristöön? Lähetä hakemus!

Hakeaksesi tehtävää lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 15.8.2018 mennessä osoitteeseen havi@havi.fi tai osoitteella: Suomen Kerta Oy, Niittykatu 6 C, 02200 Espoo merkillä ”Key account manager 2018 ”. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella 3.8. klo 10-12 tai 8.8. klo 10-12 / Linda Huikko, toimitusjohtaja, Puh. 010 843 4301

www.havi.fi www.havis.fi