(Poistunut julkaisusta)

KEY ACCOUNT MANAGER
PNO Trailer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Olet osa reipasta työyhteisöämme. Vastuullasi on laadukas ja tuloksellinen myynti sekä uusasiakashankinta Suomessa.

PNO Trailer Oy etsii tavoitteellista ja myynnillistä Key Account Manageria

 

Saat mutkattoman työyhteisön tuen menestyksellesi. Yritys on Pohjoismaiden johtava ja arvostettu toimija, jolle laatu, luotettavuus ja vastuullisuus ovat tärkeitä arvoja. Jotta pääset mahdollisimman nopeasti kiinni tekemiseen, saat heti aktiivisia asiakkuuksia hoidettavaksesi.

Tehtäväkenttääsi  kuuluvat asiakaskohtaisesti räätälöidyt trailereiden osto-, vuokraus-, ylläpito-, vakuutus-, rahoitus- sekä myyntipalvelut. Vastaat asiakkuuksistasi kokonaisvaltaisesti. Tehtävään kuuluu myös uusasiakashankintaa sekä käytetyn kaluston myyntiä ja ostamista.

Sinulla on aktiivinen ja yrittäjämäinen työskentelyote. Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavista myynnin tehtävistä, joko suoraan ”kumipyörä”-alalta tai sivuavalta toimialalta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitojasi. Kiinnostus digitaalisiin ratkaisuihin ja niiden kehittämiseen lasketaan eduksi. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja antaa mielipiteesi kuuluviin erilaisissa kehittämisprojekteissa. Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi sujuvasti ruotsia ja englantia. Työ edellyttää matkustamista ja aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin. Myyntialueena on koko Suomi (sis. Ahvenanmaa). Työpaikka sijaitsee Sipoon Martinkylässä.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Kirpi Niemenmaa, puh. 040 512 0257 ma 16.7. ja ma 23.7. klo 9-11 sekä Tarja Oinonen, puh. 050 531 4864 ti 31.7. klo 8-11. Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si osoitteessa www.mercuriurval.com viimeistään 5.8.2018. Löydät tehtävän viitenumerolla FI-12875.