(Poistunut julkaisusta)

KEY ACCOUNT MANAGER
Diversey Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Ratkaisuidemme avulla elintarviketeollisuuden asiakkaamme pystyvät valmistamaan ensiluokkaisen turvallisia tuotteita hygienialtaan optimoiden samalla pesuun käytettävän ajan, energian ja veden kulutuksen.

Food & Beveragen tiimin asiakkaita ovat Suomessa toimivat merkittävät elintarvike-, meijeri- ja panimoteollisuuden yritykset. Ratkaisuidemme avulla asiakkaamme pystyvät valmistamaan ensiluokkaisen turvallisia tuotteita hygienialtaan optimoiden samalla pesuun käytettävän ajan, energian ja veden kulutuksen.

Saat vastuullesi oman valmiin asiakaskunnan, jonka kanssa jatkat aktiivista yhteistyötä ja kehität asiakkuuksia edelleen. Lisäksi kartoitat jatkuvasti uusia potentiaalisia asiakkaita. Tunnistat asiakkaan liiketoiminnan kannalta oleelliset hygieniaratkaisutarpeet tuotantoprosesseissa ja rakennat lisäarvoa ja ratkaisuja Diverseyn tuotteilla ja palveluilla. Neuvottelet, konsultoit, tarjoat aktiivisesti ratkaisuehdotuksia ja ylläpidät aktiivisesti keskusteluyhteyttä asiakkaidemme kanssa. Keskustelukumppaneinasi ovat useimmiten esimerkiksi tuotannosta tai koko tehtaasta vastaavat henkilöt.

Toivomme sinulta työkokemuksesi tai koulutuksesi kautta asiakaskuntamme tuotantoprosessien ymmärtämystä sekä aitoa halua aktiiviseen ratkaisumyyntiin elintarviketeollisuuden asiakkaille. Teet työtäsi itsenäisesti, mutta yhteistyöhakuisella asenteella. Tuen työhösi saat ammattitaitoisilta kollegoiltasi niin Suomessa kuin kansainvälisestä organisaatiostamme. Toivomme sinun asuvan eteläisen Suomen alueella - työssä liikutaan paljon asiakkaiden luona, ja voit tehdä työtäsi kotoa käsin.

Meillä pääset työskentelemään markkinajohtajalla alan innovatiivisimpien ja johtavien ratkaisuiden parissa. Olemme osa suurta ja kansainvälistä Diversey-yhtiötä ja tarjoamme innostuneille osaajille kehittymismahdollisuuksia. Tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Petra Naavalinna (p. 0207 420 558). Tavoitat Petran parhaiten 3.7. asti ja 6.8. alkaen. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.8. osoitteessa mercuriurval.fi, FI-12872.