(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Martela

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Martela suunnittelee käyttäjälähtöisiä, kestäviä ja laadukkaita työympäristöjä. Oletko myynnin ammattilainen, jota kiinnostaa tilaratkaisujen parissa toimiminen ja avainasiakkuuksien hoitaminen itsenäisellä otteella? Jatka lukemista!

Martela etsii Key Account Manageria pääkaupunkiseudulle Helsingin toimipisteeseen.

Sinun tehtävänäsi Key Account Managerina on kartoittaa asiakkaiden tarpeet ja tarjota niihin parhaat ratkaisut. Vastaat olemassa olevista suurista yksityissektorin avainasiakkuuksista Suomessa ja Pohjoismaissa itsenäisellä otteella; rakennat vahvoja asiakassuhteita ja laajennat myyntiä innovatiivisin ottein. Toimit yhdessä KAM-tiimin kanssa. Työ vaatii matkustamista Suomessa, sekä ajoittain myös Pohjoismaissa.

Profiilisi:

Sinulla on taito kehittää asiakassuhteita määrätietoisesti ja työskentelet strategisesti pitkällä tähtäimellä. Kykenet hallinnoimaan asiakkuuksia johdonmukaisesti ja ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa. Omaat itsenäiset ja tavoitteelliset työtavat. Lisäksi odotamme:

  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä
  • Kaupallinen tai muu soveltuva tutkinto
  • Tila- ja sisustussuunnittelutyön sisällön tunteminen on eduksi

Tarjoamme monipuolista työtä Pohjoismaiden johtavassa työympäristöjen asiantuntijaorganisaatiossa, ja loistavat puitteet kehittää omaa osaamista ja edetä uralla omien vahvuuksien mukaisesti. Tukenasi sinulla on vahva perehdytys, inspiroiva työympäristö sekä mukava tiimi ja kollegat.

Kiinnostuitko?

Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnly Oy:n rekrytointikonsultti Mikko Törnin kanssa. Jos sinulla on tehtävää koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä Mikkoon puh. 040 185 0303.

Hakuaika tehtävään päättyy 30.6.2018. Aloitamme kuitenkin lukemaan hakemuksia läpi heti, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian SalesOnlyn nettisivujen kautta, linkistä http://www.salesonly.fi/nykyiset-tyot/83-key-account-manager/

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.