(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Haugen-Gruppen

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Haemme Vantaalle vähittäiskauppatiimiimme

KEY ACCOUNT MANAGERIA

Vastaat nimettyjen keskusliikeasiakkaiden myynnistä ja kannattavuudesta raportoiden vastuualueestasi vähittäiskaupan johtajalle. Toimit merkittävässä ja vastuullisessa roolissa asiakkaidesi ensisijaisena kontaktihenkilönä. Kykenet vaikuttamaan laaja-alaisesti kuinka toimit ja miten tuloksellinen asiakasyhteistyö toteutetaan.

Kykenet vaikuttamaan tuotevalikoimiin, hinnoitteluun, päämiestoimintaan, joten olet avainhenkilönä mukana yrityksen keskeisissä toiminnoissa. Päivittäinen työ muodostuu keskusliike- ja ketjumyyntiin liittyvistä toimenpiteistä; yhteydenpidosta ja asiakaskäynneistä, asiakkaiden liikeideoiden mukaisen tuotevalikoiman kehittämisestä, toimenpiteiden implementoinnista, seurannasta ja myyntiennusteiden laatimisesta. Toimit pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta pääasiassa kotimaassa.

Odotamme Sinulta päivittäistavarakaupan osaamista ja näyttöjä tuloksekkaasta työstä keskusliikeasiakkaiden parista.  Arvostamme työkokemusta vastaavista tehtävistä kansainvälisestä yrityksestä. Olet aikaansaava, itsenäinen, innovatiivinen ja ratkaisukykyinen. Omaat myös vahvat sosiaaliset vuorovaikutus- ja esiintymistaidot.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen akateeminen tai vähintään tradenomitasoinen koulutus. MS Office -työkalut ovat Sinulle tuttuja ja kommunikoit sujuvasti englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Haluat haastaa meidät omalla ammattitaidollasi ja otat kokonaisvastuun Sinulle annetusta kokonaisuudesta. Olet kunnianhimoinen tekijä, joka haluaa toimia laadukkaiden brändien kanssa laadukkaassa ja ammattimaisessa organisaatiossa vaikuttamassa moneen tekijään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin 11.4. ja 16.4. klo 9-11. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 19.4.2018 mennessä.