(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2018

Citywork Oy on henkilöstöpalvelun, myynnin ja rekrytoinnin erikoisosaajatalo. Asiakkaan tarpeiden nopean ymmärtämisen kautta kykenemme tarjoamaan erinomaista henkilöstöpalvelua eri toimialoille, asiakkaillemme jotka tarvitsevat ja haluavat osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöä. Tarjoamme myös työnhakijoille mielenkiintoisia ura- ja työmahdollisuuksia. Meillä asiakas on keskiössä ja työntekijä johtotähtenä.

Operoimme valtakunnallisesti ja nyt etsimme Vantaan toimistolle myynnin osaajaa joka haluaa viihtyä ja menestyä töissä sekä innostua myynnistä.

Key Account Manager

Tule mukaamme parantamaan henkilöstöpalvelujen laatua ja tehokkuutta! Vastuullesi kuuluu rakentaa vahvempi toimihenkilötoimiala uusmyynnin sekä olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisen kautta. Vastaat myös rekrytointiprosessista. Tueksi saat operatiivisen palveluorganisaatiomme.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta henkilöstöpalvelualasta erityisesti toimihenkilöiden käsittelemisisestä sekä näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä. Eduksesi ovat hyvä kontaktiverkosto pääkaupunkiseudulla sekä valtakunnallisella tasolla. Arvostamme palvelualtista asennetta, energistä ja itsenäistä työskentelytapaa sekä erinomaisia kommunikaatiotaitoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukanamme muuttamassa henkilöstöpalvelualaa. Kasvava konsernimme antaa hyvät mahdollisuudet menestymiseen ja kehittymiseen kanssamme. Työpaikkasi sijaitsee Vantaalla lähellä lentokenttää.

Onko tämä sinun paikkasi? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera osoitteeseen carlo.salo@citywork.fi. Virallinen haku päättyy 25.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Carlo Salo
Vice President, Sales & Customer Relations
GSM 044 753 3509