(Poistunut julkaisusta)

KEY ACCOUNT MANAGER
Fox Networks Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Oletko myynnin ammattilainen, jolla on kokemusta B-2-B myynnistä ja vahva halu kasvaa ja kehittyä mediamyynnin ammattilaiseksi? Sinulla on näkemystä markkinointiratkaisuista ja osaat tuoda näkemyksiä asiakkaillemme niiden hyödyntämisessä. Olet proaktiivinen tuloksen tekijä, dynaaminen henkilö, joka liikkuu luontevasti asiakasrajapinnassa sekä mainostajien sidosryhmissä kehittäen pitkäjänteisiä asiakassuhteita. Arvostamme aikaisempaa kokemusta mediamyynnistä tai markkinointitehtävistä. Toimimme osana FNG:n kansainvälistä organisaatioita, joten sujuva englanninkielen taito on välttämätön.

Tehtävänäsi on myydä FNG:n markkinointiratkaisuja yritysasiakkaille ja kehittää asiakkuuksia pitkäjänteisiksi kumppanuuksiksi. Onnistut lisäksi hurmaamaan aktiivisesti uusia asiakkuuksia. Autat asiakkaitamme menestymään hyödyntämällä liikkuvan kuvan ratkaisujamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme maailman johtava tv- toimija ja taustallamme on kansainvälisen organisaation tuki. Suomessa meillä on paikallinen myyntitiimi, jossa on vahva tekemisen meininki. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä mediamyynnin huippuammattilaiseksi ja olla mukana kehittämässä toimintaamme entisestään.  

Kiinostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa konsultti Marcus Jensén, puh 040 551 7741.  Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 13.03.2018 mennessä osoitteesta www.mercuriurval.com viitenumerolla FI-11995.