(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Discovery Networks Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018

Haemme dynaamiseen myyntitiimiimme vakituiseen työsuhteeseen tehokasta ja tuloshakuista Key Account Manageria. Fokuksemme on mediatoimistoyhteistyössä, josta Sinulla on jo kokemusta, ja olet motivoitunut kehittymään asiakkuuksien johtamisessa yhteistyössä mediatoimistojen kanssa.

Olet hankkinut osaamisesi mediatoimistossa tai mediamyynnin parissa. Sinut tunnetaan systemaattisena, voitontahtoisena ja yhteistyökykyisenä tekijänä. Intohimoinen suhtautumisesi työhön näkyy energisenä asenteena, rohkeana heittäytymisenä uuteen sekä määrätietoisena tavoitteiden saavuttamisena. Olet ennen kaikkea joukkuepelaaja, joka työskentelee yhteisen vision toteuttamiseksi.

Tehtäviisi kuuluu nimettyjen asiakkuuksien tuloksellinen hoitaminen, myyntityön suunnitelmallinen kehittäminen, asiakkaalle parhaiten soveltuvien luovien ratkaisujen rakentaminen, oman myynnin ennustaminen sekä raportointi.

Onnistuminen tehtävässä edellyttää ratkaisumyyntitaitoja, sitkeyttä ja luovuutta. Johdat asiakkuuksia itsenäisesti, ja oma-aloitteisuus sekä hyvät tiimityöskentely- ja esiintymistaidot ovat edellytyksiä menestymiselle.

Pääset työskentelemään kasvavaan tv-yhtiöön ja vaikuttamaan tulevaisuutemme menestykseen. Organisaatiossamme yhdistyvät kansainvälisen yrityksen isot resurssit sekä paikallisen toimijan ketteryys. Olemme alamme haastaja, joka uskoo fokusoituun ja luovaan toimintaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntiryhmäpäällikkö Juha Lehto puh. 050 532 6329 perjantaina 2.3. klo 13.00 – 14.00 välillä ja keskiviikkona 14.3. klo 16.30 – 17.30 välillä. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si viimeistään perjantaina 16.3. osoitteeseen heidi_nurminen@discovery.com.