(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Työnkuva

Key Account Managerina vastaat myyntituloksista ja asiakkaittesi myynnin kehittymisestä, niin tapaamisten kautta kuin konsultoiden. Toimintasi kulmakivenä on aktiivinen työskentely, joka kasvattaa olemassa olevien asiakkuuksiesi liiketoimintaa. Sinulle myyntityö tarkoittaa asiakkaan ongelman ratkaisemista palveluidemme avulla. Apunasi sinulla näissä tehtävissä ovat pohjoismaiden parhaat konsulttimme ja osaavat tuotepäällikkömme.

Tehtävä edellyttää vastuunkantokykyä ja oma-aloitteista otetta, sillä KAM vastaa itsenäisesti asiakassuhteesta. Meille on tärkeää, että jaat kanssamme näkemyksen parhaan asiakaskokemuksen merkityksestä. Uskomme, että vain tarjoamalla parasta asiakaskokemusta voimme menestyä. Tästä syystä asiakas on sinulle aina etusijalla.

Toivomme

Osaat toimia yhteistyössä erilaisten asiantuntijoiden kanssa ja kunnioittaa osaamista, joka eroaa omastasi. Sinulla on kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä B2B-ratkaisumyynnistä ja ict-alan palvelutuotannosta. Uusimpien teknologioiden osalta perehdytämme sinut hyvään vauhtiin. Työssä menestyminen vaatii lisäksi tuloshakuisuutta ja kykyä työskennellä kehittyvien ja kasvavien asiakkaiden parissa. Tulet työskentelemään osana asiakashallintatiimiä Pitäjänmäessä.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa kokemusta B2B-ratkaisumyynnistä/asiakashallinnasta ja/tai ict-palvelutuotannosta
  • kykyä kantaa vastuuta ja järkkymätöntä halua ratkaista asiakkaiden ongelmia
  • kykyä ymmärtää sekä isoa että pientä kuvaa ja pitää useampi kuin yksi lanka käsissä yhtä aikaa
  • teknistä ymmärrystä nykyaikaisista, yritystason ict-ratkaisuista
  • ratkaisukeskeistä, asiakkaan etusijalle asettavaa asennetta
  • hyviä esiintymis-, neuvottelu- ja viestintätaitoja
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme

Tarjoamme vastuullisen avainroolin ja mielenkiintoisia haasteita kannattavassa ja menestyvässä yrityksessä. Meillä saat kilpailukykyisen palkkauksen, nykyaikaiset etätyökäytännöt, erittäin laajan työterveyshuollon, parhaat työvälineet, lounas- ja liikuntasetelit sekä menestymisestä palkitsevan bonusmallin. Työskentelet onnistumisen mahdollistavassa työympäristössä, osana huippuosaavaa tiimiä. Menestystäsi siivittämään saat myös hyvän perehdytyksen sekä mahdollisuuden oppia uusimmista teknologioista ja niiden mahdollistamista ratkaisuista.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 18.2.2018 mennessä. Paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Jarkko Torppa, jarkko.torppa@nebula.fi.