(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager
EDR & Medeso Oy / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

EDR & Medeso on pohjoismainen konserni, joka tarjoaa simulointiohjelmistoja ja niihin liittyviä palveluita. Visiomme ”Digital Lab” tarkoittaa nykyaikaista tuotekehityksen testausympäristöä, johon yhdistyy tietokoneavusteinen ptototypointi, ennakoiva kunnonvalvonta (IIoT) ja erilaiset ohjelmistoräätälöinnit. Autamme asiakkaitamme pääsemään nopeammin markkinoille uusilla tuotteilla, säästämään kustannuksissa ja nostamaan suunnittelutyön laatua. Yhtiöllämme on pitkä ja vakaa historia sekä selkeä markkinajohtajan asema Pohjoismaissa. Tuotteet, joita edustamme, ovat oman alansa ehdotonta kärkeä. Meitä on n. 90 henkeä ja asiakkaitamme yli 800. Liikevaihtomme kasvaa kannattavasti koko ajan ja meillä on kunnianhimoinen kasvusuunnitelma. Lisätietoja www.edrmedeso.com.

Etsimme Tampereelle myyntitiimiimme Sinua ratkaisukeskeinen

Key Account Manager

tukemaan nälkäistä kasvustrategiaamme. Ydintehtäväsi on kehittää nykyisiä strategisia asiakkuuksiamme pääosin Etelä- ja Länsi-Suomen alueella sekä osallistua rajatusti uusasiakashankintaan. Tehtävässäsi pääset toimimaan innostavassa, haastavassa ja vaikutusmahdollisuuksia sisältävässä tehtäväkentässä Suomen johtavien teknologiayritysten parissa. Key Account Managerina rakennat ja kasvatat asiakassuhteita tuomalla heidän tuotekehitysprosesseihinsa lisäarvoa. Tarjoamme itsenäisen tehtäväkentän, vahvan asiantuntijatiimin tuen ja paikan kasvavan yhtiön menestystarinassa. Sinua odottavat mielenkiintoiset asiakkaat, korkealaatuiset tuotteet (ANSYS) ja kilpailukykyinen palkitseminen.

Odotamme Sinulta kokemusta myynnistä ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden hoitamisesta esimerkiksi korkean lisäarvon IT- tai CAE-ratkaisujen parista. Tehtävässä menestymistä auttaa tekninen koulutus (esim. DI) sekä ymmärrys tuotekehitysprosesseista ja -ympäristöstä. Arvostamme konsultoivaa myyntiotetta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, tuloshakuisuutta ja ennen kaikkea innostusta löytää ratkaisuja asiakkaillemme. Teemme töitä ahkerasti, mutta pilke silmäkulmassa, joten huumorintajuinen ja iloinen olemus soveltuu parhaiten joukkoomme.

Lisätietoja tehtävästä 8.2 klo 10-14 ja 9.2 klo 10-13 EDR & Medeso Oy:n Country Manager Jani Ojala, puh. 050 35 99 002 sekä MPS-konsultti Riitta Kättö puh. 040 752 3233. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi osoitteessa uratori.mps.fi 18.2.2018 mennessä.