(Poistunut julkaisusta)

KEY ACCOUNT MANAGER
Stanley Black&Decker Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Vastaat myyntistrategiamme toteuttamisesta ja yhteistyön kehittämisestä nimetyissä asiakkuuksissa. Teet asiakaskohtaiset myynti- ja tulosbudjetit ja pidät aktiivisesti huolen niiden toteutumisesta. Vastaat asiakkuuksien vuosi- ja kampanjaneuvotteluista ja toteutat myynti- ja markkinointitoimenpiteitä tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi kanssa. Tavoitteenasi on luoda kannattavaa kasvua ja ylläpitää asiakassuhteita aktiivisella arvoa tuottavalla myyntityöllä. Analyyttisellä toiminnallasi näet markkinoilla tapahtuvat muutokset ja vastaat muutosten tuomiin haasteisiin uusin, innovatiivisin ratkaisuin. Tehtävässä raportoit Country Sales Managerille

Sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus ja vahvat näytöt avainasiakkuus- ja myyntitehtävistä. Olet arvonmyynnin ammattilainen, jolla on vahvat yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä bisneslähtöinen ajattelutapa. Olet tottunut toimimaan asiakasorganisaatiossa kaikilla tasoilla johdosta myymäläpäällikköön. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä rakentamaan Stanley Black&Decker Finland Oy:n liiketoimintaa Suomessa vahvojen brändien, kansainvälisen toimintaympäristön sekä jatkuvan ammatillisen kehittymisen tarjoavassa yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Ari Pekka Kivinen 020 7420 545. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveella mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.2.2018 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-11559.