Key Account Manager, Tretorn Outdoor
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Tretorn on tunnettu Ruotsalainen kumisaappaiden, urheilujalkineiden ja ulkoiluvaatteiden valmistaja, jonka toiminta ulottuu aina vuoteen 1891 saakka. Tretornin pääkonttori sijaitsee Ruotsin Helsingborgissa ja yrityksellä on tytäryhtiöitä Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Tretorn tunnetaan tänä päivänä laadukkaista tenniskengistä, sadetakeista, talvi- ja päällystakeista, välikerrospukeutumisen tuotteista sekä vedenpitävistä jalkineista.

Konsernin kasvun myötä etsimme nyt Tretorn Finland Oy:n palvelukseen Espooseen Key Account Manageria vastaamaan Outdoor -tuotteiden uusasiakashankinnasta ja myynnistä. Työsuhde on vakituinen ja työsuhde solmitaan Tretorn Finland Oy:n kanssa.

Key Account Managerin roolissa tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä eri kokoisten jälleenmyyjien kanssa ja tarjoamaan laadukasta myyntikokemusta tunnetuille Suomalaisille tavarataloille ja vaateliikkeille. Tehtävässä vastaat koko myyntiprosessista aina ensikontaktista asiakastapaamiseen, tarpeiden kartoittamiseen, yhteistyön suunnitteluun, tuotteiden toimitukseen ja seurantaan saakka.

Hakijoilta odotamme kaupallista koulutustaustaa sekä muutaman vuoden työkokemusta yritysmyynnin parista. Tehtävässä onnistuminen edellyttää oma-aloitteista ja proaktiivista asennetta myyntiin sekä halukkuutta luoda uusia asiakassuhteita vanhoja avainasiakkaita unohtamatta. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoja, joiden lisäksi katsomme ruotsin kielen taidot isona etuna. Työn liikkuvuuden myötä edellytämme myös B-luokan ajokorttia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä ansioluettelosi englanniksi tai ruotsiksi palkkatoivomuksellasi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508644
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kim Oljemark (kim.oljemark (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Espoo, Espoo, Helsinki, Vantaa