(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager, Trelleborg
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Trelleborg Industrial Products Finland Oy on johtava elastisten komponenttien ja tiivisteiden sekä erilaisten räätälöityjen läpivientiratkaisujen valmistaja. Yrityksen toiminta perustuu joustavuuteen ja innovatiiviseen tuotekehitykseen. Trelleborg Industrial Products Finland Oy on osa kansainvälistä teollisuuskonsernia, jonka menestys perustuu pitkälle kehitetyn polymeeriteknologian käyttöön ja perusteelliseen sovellusosaamiseen.

Trelleborg Industrial Products Finland Oy valmistaa pääasiassa räätälöityjä kaapeliläpivientiejä alkuperäisosiin tietoliikenteen, sähköteollisuuden ja elektroniikkateollisuuden käyttöön. Tuotevalikoimaan kuuluu näiden lisäksi myös laaja valikoima yksittäisläpivientejä (Singlegates) ja läpivientilaippoja (Multigates), jotka sopivat suurimpaan osaan ohjauskeskuksista, sähköpääkeskuksista ja vastaavista käyttökohteista. Yrityksen asiakkaita ovat tyypillisesti liittimien ja katkaisimien sekä keskusten ja ohjausyksiköiden rakentajat.Tämä lisäksi telekommunikaatio- sähkö- ja elektroniikkateollisuuden sekä automaatioalan yritykset ovat tyypillistä asiakaskuntaa. Myös raide- ja meriteollisuus käyttävät yrityksen tuotteita.

Nyt haemme

Key Account Manageria, Sastamalaan

Sinulla on mielellään kokemusta yritysmyynnistä kansainvälisessä ympäristössä ja olet tottunut hoitamaan asiakkaitasi aktiivisesti ja palveluasenteella.

Olet tottunut kuuntelemaan ja tuomaan asiakkaalle osaamisesi avulla ratkaisuja, joista hänelle on hyötyä liiketoiminnassaan. Sinun taustasi ei tarvitse olla toimialta tai teollisuuden parista, enemmän vaikuttaa oma asenteesi ja halu oppia uutta.

Sinulla on olemassa olevia asiakkuuksia hoidettavana, mutta uusien asiakassuhteiden luominen on sinulle myös mielekästä tekemistä. Olet tottunut kuuntelemaan asiakasta ja pystyt auttamaan asiakkaan tilannetta omalla tekemiselläsi. Me toivomme sinulta myös pitkäjänteisyyttä asiakkuuksien kehittämisessä ja järjestelmällisyyttä tekemisessäsi.

Tämä työ vaatii matkustamista ja sen vuoksi sujuva englannin kielen taito on tärkeä omassa työssäsi.

Trelleborgilla on osaava ja aikaansaava organisaatio, joka tarjoaa sinulle hyvän selkänojan omaan onnistumiseen.

Jos tämä tehtävä kiinnostaa ja koet olevasi sopiva siihen tehtävään, niin lähetä englannin kielinen ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveen kera viimeistään 3.11. https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä Teemu Vuorinen, Adecco. 0400 610 041