(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager Teknikumille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018Työn kuvaus:
 

Haemme myyntiorganisaatioomme Vammalan tehtaalle

KEY ACCOUNT MANAGERIA 
 
Key Account Managerin tehtävissä tulet omatoimisesti vastaamaan sinulle nimetyistä asiakkaista sekä kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaa omalla vastuualueellasi. Pääpainosi on letkumyynnissä, mutta useimmiten vastaat koko Teknikumin tuotevalikoimasta asiakaskunnassasi.
Työskentelet aktiivisena linkkinä asiakkaidemme sekä tuotantomme, laatuosastomme sekä tuotekehityksemme välillä. Vastaat osaltasi laadukkaiden projektien ja teknisten ratkaisujen toteutumisesta. Kykenet oma-aloitteisesti avaamaan uusia ovia niin nykyisissä kuin uusissakin asiakkuuksissa. Määrätietoisen ja yhteistyökykyisen toimintatapasi kautta pyrit varmistamaan asiakkaidemme tyytyväisyyden niin lyhyellä kuin pitkälläkin tähtäimellä.
 
Asiakasyrityksemme toimivat mm. kaivos-, prosessi- ja koneenrakennusteollisuudessa, joten joidenkin näiden toimialojen työkokemuksen ja tuntemuksen katsomme eduksesi. Olet ideointikykyinen ja pystyt hahmottamaan teknisiä ratkaisuja sekä keskustelemaan niistä vakuuttavasti niin asiakkaidemme kuin oman organisaatiomme kanssa. Pystyt toimimaan luontevasti eri kokoisten ja useita eri toimialoilla toimivien asiakkaiden eduksi. Viestit hyvin englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksesi.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset kehittämään itseäsi. Menestyksesi tueksi saat ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen. Toivomme sinun voivan aloittaa mahdollisimman pian, joten toimi ripeästi! Hae paikkaa osoitteessa adecco.fi. Aloitamme hakijoiden haastattelut heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiinaleena Anttila puh, 050 386 9841.Asiakkaan tehtävänimike:  Key account manager


Sijainti:  VAMMALA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila, 050 386 9841


Toimipaikka:  Tampere