Key Account Manager Taksi Helsingille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018Työn kuvaus:
 
Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita koko pääkaupunkiseudulla joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina. Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaillemme taksipalveluiden laatu, turvallisuus ja saatavuus. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason myös tulevaisuudessa.
 
Välitysyhtiöömme kuuluu 1335 taksia. Yrityksessä työskentelee yhteensä 90 henkeä, suurin osa palvelukeskuksessa. Lisäksi meillä on henkilöstöä talous- ja IT-osastolla, HR-toimissa, myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä sekä laadunvalvonnassa. Yritys on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat 1249 helsinkiläistä taksiautoilijaa sekä Helsingin Taksiautoilijat ry. Lue lisää yrityksestä: www.taksihelsinki.fi
 
Haemme asiakkaallemme Taksi Helsingille Key Account Manageria Valopilkkuliiketoiminnan vetäjäksi. Työpaikka sijaitsee Taksi Helsingin pääkonttorilla Helsingin Metsälässä. Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään elokuun aikana.
 
Tehtäviisi kuuluu aktiivinen yhteydenpito B2B-asiakkaisiin. Ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja varmistat, että asiakasprojektit etenevät sovitulla tavalla. Huolehdit siitä, että asiakastyytyväisyys on huipussaan.
 
Lisäksi tehtäviisi kuuluu:
 
- Asiakkuussuhteen ylläpito ja sen kehittäminen
- Asiakastyytyväisyyden maksimointi
- Palvelulupauksen täyttäminen
- Taksi Helsingin tuottojen maksimointi ja liiketoiminnan laajentaminen
- Toimit Taksi Helsingin kasvoina asiakkaan suuntaan ja olet vastaavasti yrityksen sisällä asiakkaan edun valvoja
- Koordinoit Taksi Helsingin aktiviteettejä asiakasrajapinnassa
- Vastaa Valopilkkuliiketoiminnan budjetista
 
Toivomme sinulta:
 
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja asiakasrajapinnassa toimimisesta. Olet kiinnostunut tekniikasta ja haluat pysyä ajan hermolla uuden tekniikan suhteen. Eduksi on, jos olet toiminut joskus taksialalla tai tiedät alasta jonkun verran. Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulu tutkinto, joko kaupalliselta tai teknilliseltä alalta. Kommunikoit suomen lisäksi myös englanniksi.
 
Tarjoamme sinulle:

Taksi Helsinki tarjoaa Sinulle mukavat ja innostuneet työkaverit, vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, sopimuksen mukaisen palkan sekä monipuoliset työtehtävät, joissa pääset kehittämään ja vastaamaan uudesta liiketoiminnanyksiköstä.
 
Hae tehtävään pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut heti. Liitä hakemukseen mukaan CV ja palkkatoive. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Susanne Gustafsson puh. 050 444 4471 arkisin klo 9-15 tai sähköpostitse osoitteesta susanne.gustafsson@adecco.fi tai HR Consultant Mia Kettunen, puh. 040 845 1012 tai sähköpostitse osoitteesta mia.kettunen@adecco.fi.
 
 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Key Account Manager


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Susanne Gustafsson, 050 444 4471


Toimipaikka:  VANTAA

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1140644
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: HELSINKI