(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager / Suomen RFSU Oy, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019


RFSU on markkinajohtaja kondomien ja liukuvoiteiden kategoriassa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Valikoimaamme kuuluvat myös raskaus- ja ovulaatiotestit, intiimihoitotuotteet, ravintolisät sekä ihokarvanpoistotuotteet. Lisäksi toimimme yhden maailman myydyimmän huulivoiteen, Carmexin, jakelijana Pohjoismaissa. Tuotemerkkejämme ovat RFSU, Sultan ja Carmex.

Toimintamme tuotolla rahoitamme ruotsalaisen RFSU-järjestön tekemää seksuaalikasvatus- ja ihmisoikeustyötä eri puolilla maailmaa.

Haemme pääkaupunkiseudulle tiimiimme

Key Account Manageria

kehittämään Suomen RFSU:n myyntiä. Vastuullasi on nimettyjen asiakkuuksiesi kokonaisvaltainen myynti- ja tulosvastuu. Työssäsi vastaat sekä olemassa olevista asiakkaista että uusasiakashankinnasta. Työsi koostuu muun muassa valikoimatyöskentelystä, asiakastapaamisista, kampanjasuunnittelusta, tilausten käsittelystä, raportoinnista ja myyntien analysoinnista sekä asiakasmateriaalien valmistelusta. Tehtäviisi kuuluvat myös ulkoistetun myyntikentän toiminnan budjetointi, suunnittelu, seuranta ja raportointi. Tehtäväkenttäsi on monipuolinen ja itsenäinen, ja toimit läheisessä yhteistyössä Ruotsin emoyhtiön kanssa. Vastaat tehtävässäsi Suomen RFSU:n toimitusjohtajalle. Työskentelemme pienessä tiimissä, ja vastuullesi kuuluu monipuolisesti sekä isoja että pieniä asioita. Toivomme hakijoilta aktiivista otetta sekä nykyisten asiakkaiden kanssa työskennellessä että potentiaalisten uusien asiakkaiden etsinnässä, samoin toivomme aktiivista osallistumista yrityksen kehittämiseen ja yhteistyöhön emoyhtiön kanssa.

Olet itsenäinen ja oma-aloitteinen tiimityöntekijä, ja sinulle on tärkeää saavuttaa ja jopa ylittää annetut tavoitteet. Olet tottunut toimimaan tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti kasvattaen oman vastuualueesi myyntiä. Suhtaudut uusiin asioihin uteliaasti ja avoimin mielin. Edellytämme sinulta vähintään kolmen vuoden KAM tai vastaavaa B2B asiakasvastuullisen kokemusta. Mikäli olet työskennellyt päivittäistavarakaupan ketjujen kanssa, siitä on sinulle etua tässä tehtävässä. Tehtävässä toimiminen edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä bisnestä yrityksessä, jossa sinun osaamisesi ja panoksesi vaikuttavat merkittävästi yrityksen kokonaistulokseen. Lisätietoa meistä löydät nettisivuiltamme osoitteesta www.rfsu.com

Lisätietoja tehtävästä antavat Suomen RFSU:n toimitusjohtaja Katariina Kurikka ti 7.1. klo 9.00-11.00 ja to 9.1. klo 13.00-15.00, puh. 044 565 2730 sekä MPS-konsultit Johanna Leskinen to 9.1. klo 8.00-9.30, puh. 020 746 9406 ja Heidi Palo ke 8.1 klo 12.00-13.00, puh. 020 746 9628. 

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 12.1.2020 mennessä.