(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager, Sewatek Oy
Sewatek Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Haluaisitko yhdistää teknisen ongelmanratkaisutaitosi monipuoliseen ja myynnilliseen tehtäväkenttään eri sidosryhmien parissa? Kyseisenlainen tehtävä on avoinna asiakasyrityksellämme Sewatekilla nimikkeellä Key Account Manager. Pääkallopaikka sijaitsee Askolan Monninkylässä, mutta tehtävän luonteesta johtuen liikut paljon pääkaupunkiseudulla sekä jonkin verran myös muissa Suomen kasvukeskuksissa.

Key Account Managerina tehtäväsi suurin painopiste on ratkaisumyynnissä. Muita keskeisiä osa-alueita roolissasi ovat Sewatekin uusien fokusalueiden, korjausrakentamisen ja linjasaneerauksen, asiakaskartoitusten tekeminen sekä asiakkuuksien rakentaminen ja ylläpito. Olet tämän lisäksi aktiivisesti mukana myös tuotehallintaprosessin luomisessa.

Tehtävässä tarvitset teknisen koulutuksen, esimerkiksi rakennus- tai LVI-insinöörin tutkinnon, tai vastaavasti vahvan, työn kautta kertyneen asiantuntemuksen ja osaamisen. Sewatekilta saat hyvän perehdytyksen ja käytettävissäsi on eri osa-alueiden ammattilaisten tietotaito ja tuki.

Tehtävänkuvan kannalta sinulla tulisi olla lisäksi halu ja kyky ymmärtää sekä auttaa asiakkaita ratkaisemaan heidän jo olemassa olevat ongelmansa tai huomaamaan niitä jo etukäteen. Tehtävässä painottuvat siis erityisesti analyyttisyys ja ongelmanratkaisutaito, unohtamatta kuitenkaan asiakaskeskeistä työskentelytapaa.

Oletko halukas tarttumaan haasteeseen? Hakemuksen voit jättää oheisesta linkista tai tarvittaessa saat lisätietoja tehtävästä Barona Engineeringiltä Kristiina Vormalalta (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.