(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager (Sales&Marketing)
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Saba Fresh Cuts Oy on kasvava salaatti- ja vihannestuotteita valmistava yritys Espoossa, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli noin 13 M€. Tällä hetkellä työllistämme noin 50 hlöä. Saba Fresh Cuts Oy on osa norjalaista Bama Groupia (https://www.bama.no/), jolla on salaattitehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa.

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme Saba Fresh Cuts Oy:lle Key Account Manageria vakituiseen työsuhteeseen. Päätehtäviisi kuuluu päivittäinen yhteydenpito avainasiakkaisiin sekä linkkinä toimiminen ruotsalaisen ja suomalaisen markkinointitiimin välillä. Lisäksi osallistut myynti- ja markkinointiprosesseihin, hoidat asiakassuhteita, ideoit ja koordinoit markkinointikampanjoita sekä vastaat tuotevalikoimasta.

Odotamme sinulta

-aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

-ymmärrystä Suomen FMCG-sektorista

-rautaista projektiosaamista

-sujuvaa suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taitoa

-tuoda rohkeasti haastavatkin asiat esille ja löytää niihin sopivat ratkaisuehdotukset

Arvostamme

-perusteellista ja järjestelmällistä työskentelyotetta

-vuorovaikutustaitoja

-eteenpäin pyrkivää ja kehityskykyistä asennetta

-ruotsin kielen taitoa

Tarjoamme

-vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen

-elintärkeän roolin Suomen tiimissä

-mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä kehittää yritystä positiivisia haasteita

Englanninkielisen hakemuksesi voit lähettää Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta.

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta aluepäällikkö Maarit Syrjältä, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen!  Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/  Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/