Key Account Manager, Saldo Finance
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021
Saldo Finance Oyj on laajentanut palveluitaan yritysluottoihin ja erilaisiin kumppanuusratkaisuihin vuoden 2019 aikana. Kasvun vauhdittamiseksi ja kumppanuusverkoston laajentamiseksi rekrytoimme myyntiin ja kumppanuusratkaisuihin keskittyvän Key Account Managerin.
Tarjoamme tuloksiin sidotun varsin kilpailukykyisen palkkauksen, erinomaiset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden liittyä menestyksekkääseen ja kansainvälistyvään Fintech-yhtiöön. Tule rakentamaan kasvua kanssamme!
KUVAUS
Tässä tehtävässä olet yrityksessämme varsin näkyvässä roolissa ja pystyt omalla päivittäisellä suorituksellasi näyttämään osaamisesi ja innovatiivisuutesi. Key Account Managerina vastaat uusien kumppanuuksien/partnershipien hankinnasta ja partnereilta tulevista lainoista. Rakennat oman asiakassalkkusi ja hoidat sitä itsenäisesti. Olet aktiivisesti yhteydessä olemassa oleviin asiakkaisiin ja tarjoat heille erilaisia rahoitusratkaisuja. Vastaat asiakassopimuksista ja hintaneuvotteluista sekä pidät huolta, että asiakkuuksia hoidetaan aktiivisesti ja pitkäjänteisesti.
TYÖNKUVA

* Oman asiakassalkun rakentaminen
* Asiakkuuksien pitkäjänteinen ja aktiivinen työstäminen
* Säännöllinen yhteydenpito asiakkaisiin ja asiakastapaamiset
* Asiakassopimuksista vastaaminen ja hintaneuvottelut

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme henkilöä, jolla on jo aikaisempaa kokemusta myynnistä ja halu päästä kasvattamaan omia asiakkuuksia. Toivomme sinulta näyttöä pitkäjänteisestä ja tuloksekkaasta asiakastyöstä. Odotamme henkilöltä aktiivista, vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta - vastineeksi tarjoamme kattavan perehdytyksen, kehityspolkuja sekä mahdollisuuden huipputienesteihin.
Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus finassialasta ja rahoituspalveluiden myynnistä.

Hakijalta odotamme:


* kokemusta myynnistä ja myyntitehtävissä onnistumisen näyttöjä, mieluiten rahoitusratkaisujen, -palveluiden tai -ohjelmistojen myynnistä
* vahvoja neuvottelutaitoja sekä periksiantamatonta asennetta
* liiketaloudellista ymmärrystä
* innovatiivisuutta ja ratkaisukeskeistä ajattelua
* motivaatiota osallistua liiketoiminnan uusien tuotteiden sekä myyntikanavien rakentamiseen ja kasvattamiseen
* vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa/ruotsi katsotaan eduksi.


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Saldo Financen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Lue lisää Saldo Financesta täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1501492
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki