(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager, Retail
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020
Oletko aktiivinen, vastuuta pelkäämätön ja myynnistä nauttiva vähittäiskaupan myynnin ammattilainen? Haluatko olla mukana kehittämässä Conaxess Trade Finlandia, yhtä johtavista suomalaisista päivittäistavarabrändien myynti- ja markkinointiyrityksistä?

Liiketoiminnan ja päämiesportfolion kasvaessa vahvistamme kaupallista organisaatiotamme Key Account Managerilla, joka vastaa asiakkuuksista keskusliikkeissä sekä muissa nimetyissä vähittäiskaupan jakelukanavissa.

Tehtävässäsi vastaat:
- Keskusliikkeistä sekä muista nimettyistä jakelukanava-asiakkuuksista
- Vastuubrändien kaupallisen suunnitelman laatimisesta ja toteuttamisesta sekä määritettyjen tavoitteiden saavuttamisesta
- Asiakasmyynnin budjetoinnista
- Innovatiivisesta, aktiivisesta ja sparraavasta yhteistyöstä markkinointitiimin kanssa käytössä olevien investointien maksimoimiseksi

Edellytämme sinulta:
- Näyttöä menestyksekkäästä yhteistyöstä keskeisissä keskusliikeasiakkuuksissa
- Tuloksellista ja analyyttista tapaa toimia
- Vähintään 5 vuoden työkokemusta Key Account Managerin, avainasiakaspäällikön työstä
- Päätöksentekokykyä sekä hallittua riskinottokykyä
- Joukkuepelaajan taitoja
- "Hands on" -asennetta
- Voittajahenkistä asennetta
- Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle:
Mielenkiintoisen toimintaympäristön kansainvälisten brändien parissa ja mahdollisuuden kasvaa uusiin, vaativiin haasteisiin. Meille henkilökunnnan viihtyvyys ja hyvinvointi ovat tärkeitä asioita. Tarjoamme henkilöstöllemme kilpailukykyiset edut, mm. kattavan työterveyshuollon.

Arvostamme
- Vahvaa kokemusta asiakkuuksien tuloksellisesta johtamisesta Retail-toimialalla

Rekisteröidy hakijaksi https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat ja täytä hakemus huolellisesti 4.10.2020 mennessä sekä liitä hakemukseesi CV:si. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä myös hakuaikana. Lisätietoja saat soittamalla Senior Executive Consultant Tiina Kansaselle p. 0503303964.