Key Account Manager, Publics Sales
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021
Etsimme osaavaan ja kovaa tulosta takovaan myyntiorganisaatioomme henkilöä vastaamaan julkisen sektorin liiketoimintamahdollisuuksista ja kilpailutusprosesseista.
KUVAUS
Julkisen sektorin Key Account Managerina tehtävänäsi on etsiä uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja myymään palveluitamme julkisen sektorin asiakkaille. Päätät ketkä ovat potentiaalisimmat asiakkaamme ja hoidat avainhenkilöiden tapaamiset. Tämän lisäksi toimit projektipäällikkönä vastaten julkisen sektorin kilpailutusprosesseista. Johdat kilpailutusprosessia huolehtien, että projekteissa on oikeat ja riittävät resurssit sekä selkeä projektisuunnitelma, jota noudatetaan. Asiakasvastaavamme, rekrytoijamme sekä markkinointitiimimme tukevat sinua kilpailutuspapereiden täyttämisessä sekä CV:n ja referenssien etsimisessä. Kun kilpailutus on voitettu, saat tueksesi asiakkuustiimin.

Raportoit työssäsi myyntijohtajalle ja teet tiivistä yhteistyötä niin yrityksemme sisällä kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sinulla on tukenasi mm. Contract manager, konsernin ammattilaiset sekä osaavat asiakkuustiimimme. Tehtävä on organisaatiossamme uusi, joten sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sekä esimerkiksi kasvattaa omaa tiimiä halutessasi tulevaisuudessa.

Tämä on loistava mahdollisuus päästä työskentelemään osaavan myyntiorganisaation parissa ja valtamaan lähes uutta toimialaa, jossa näemme valtavan kasvupotentiaalin.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
* Kokemus julkisen sektorin kilpailutuksiin osallistumisesta (minimi 2 vuotta)
* Kilpailutusprosessien ymmärtämisen
* Aiempaa kokemusta myyntityöstä julkiselle sektorille
* Ajokortti
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito


Etsimässämme henkilössä yhdistyvät tavoitteellisuus ja kunnianhimoisuus sekä järjestelmällinen ote vetää projekteja itsenäisesti ja systemaattisesti eteenpäin. Nautit sidosryhmätyöskentelystä ja olet taitava luomaan suhteita yrityspäättäjien kanssa. Haluat toimia aktiivisessa kehittäjän roolissa nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

Lisätietoa

Aloitus: Sopimukset mukaan

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Keilaranta 4 tai Keilaranta 5, (Asiakaskäynnit pääosin Uudellamaalla) mahdollisuus myös työskennellä etänä

Palkka: Kuukausipalkka + bonus

Hakuprosessimme on jatkuva, joten käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja teemme haastatteluita jo haun aikana. Prosessiin kuuluu lyhyt puhelinkeskustelu, henkilökohtainen haastattelu (Teamsin välityksellä) sekä rekrytointitestit, jotka tehdään haussa etenevien kandidaattien kanssa. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisition@academicwork.fi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
Tutustu meihin lisää työnantajana urasivuillamme!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425261
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo