(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager, Property
CAB Group AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Oletko vahva ratkaisumyyjä ja asiakassuhteiden kehittäjä?

Vastaat CAB Groupin MEPS -järjestelmänmyynnistä ja kiinteistöliiketoiminnan kehittämisestä Suomessa. Cab Groupin tehtävänä on tehostaa kiinteistöjen korjausprosessia. Tarjoamme yhteisen viestintäalustan kaikille osallisena oleville toimijoille.

Tehtävä

CAB Groupin Key Account Managerina toimit tiiviissä yhteistyössä rakennus-, kiinteistö- ja isännöintitoimialan yritysten sekä vakuutusyhtiöiden korvausprosessiin liittyvien sidosryhmien kanssa. Tehtävääsi kuuluu asiakassuhteiden, myynnin ja liiketoiminnan aktiivinen kehittäminen. Tavoitteenasi on myös varmistaa ja tukea sidosryhmien valmiuksia hyödyntää CAB Groupin MEPS-järjestelmää parhaalla mahdollisella tavalla. Tehtävässäsi toimit osana paikallista tiimiä ja tiiviissä yhteistyössä konsernin liiketoimintavastaavien kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta myynnin, liiketoiminnan ja asiakkuuksien kehittämistehtävistä. Arvostamme kokemusta kiinteistö-, rakennus- tai vakuutusalalta, näkemystä korjausrakentamisen ja vakuutusalan palveluprosessin tehostamisesta sekä intohimoa työskennellä niiden parissa. Keskeistä työssä on dynaaminen ja proaktiivinen ote asiakkuuksien ja liiketoiminnan kehittämisessä. Sinulla on hyvä tietotekninen osaaminen ja kyky nähdä IT-ratkaisujen liiketoiminnallinen merkitys. Työskentelet mielelläsi asiakkaiden ja tiimin kanssa, mutta osaat myös toimia itsenäisesti. Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä ruotsin kielen ymmärtämistä.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtävän alallaan jo menestyneen yrityksen palveluksessa mielenkiintoisella toimialalla. Panostamme vahvasti tuotekehitykseen, asiakaspalvelun laatuun sekä asiakaskokemukseen ja tarjoamme mahdollisuuden kehittyä toimialan ammattilaisena.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Marcus Jensen, p. 040 551 7741. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen maanantaihin 24.6.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-14193.