Key Account Manager Profinderille
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Asiakasdataa on pilvin pimein. Se ei kuitenkaan muutu tarpeeksi usein aidoksi asiakasymmärrykseksi tai paremmiksi liideiksi. Vaikka dataa on määrällisesti paljon, osa siitä vanhenee nopeasti. Esimerkiksi myyjät joutuvat päivittäin käyttämään arvokasta aikaansa epäselvien ja vanhentuneiden yhteystietojen päivittämiseen. Yhdentekevät yhteydenotot ja väärin kohdennettu markkinointi ärsyttävät kaikkia. Ratkaisu on laadukas, ajantasainen ja tarkkaan rajattu data ja tämän takia Profinder on olemassa. Profinder luo laadukkaita ja tuloksellisia kohtaamisia ihmisten välille.

Etsimme nyt Profinderille myynninnälkäistä

ACCOUNT / KEY ACCOUNT MANAGERIA

vakituiseen työsuhteeseen, Helsinkiin.

Edellytämme sinulta myynnin nälkää, aitoa halua ja innostusta tarjota parasta palvelua asiakkaalle. Arvostamme draiviasi kehittää ja kehittyä myös itse. Sinulla on jo jonkun verran kokemusta B2B-myynnistä, olet parhaimmillasi ihmisten parissa ja sitoudut tavoitteisiisi. Kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin asennettasi!

Tehtäviisi kuuluu koko myynnin prosessi aina prospektoinnista kaupan klousaamiseen. Viihdyt puhelimessa, hoidat tapaamisia myös online-menetelmiä hyödyntäen ja tapaat asiakkaita livenä. Tehtävä painottuu uusasiakashankintaan ja asiakassalkkusi kasvaessa pääset myös kehittämään asiakkuuksiasi. Myyntialueena on koko Suomi, joten ajoittain pääset myös reissun päälle.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen, viihtyisän työympäristön Helsingin ydinkeskustassa, osittaisen etätyömahdollisuuden, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Lisäksi saat työhösi innostuneen ja kasvuorientoituneen tiimin tuen. Profinderin organisaatio on matala ja henkilöstöä johdetaan valmentavin ottein. Saat kattavan perehdytyksen tuotteisiin ja tehtäviisi sekä loistavat etenemismahdollisuudet kehityksesi mukaisesti. Palkkaus on kilpailukykyinen, palkkausmallina pohja + provisio. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Profinder on myös aloittamassa valmennusohjelman liittyen etämyyntiin ja social sellingiin, johon uusi henkilö pääsee osallistumaan. Ja heti kun koronatilanne helpottaa ja matkustaminen on sallittua, Profinderin porukka on lähdössä palkintomatkalle Espanjaan, jonne myös uusi henkilö pääsee mukaan. Tulevaisuudessa Espanjassa on mahdollista viettää myös vähän enemmän aikaa, koska suunnitteilla on etätyöpisteen avaaminen aurinkorannikolle. Tässä pari esimerkkiä eduista, joita Profinder tarjoaa edistääkseen henkilöstönsä työhyvinvointia.

Kiinnostuitko? Hyvä! Täytäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä mahdollisimman pian. Haastattelut käynnistetään jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Go On Helsingin Katriina Rantanen p. 050 4777 966, arkisin klo 9-16 välillä. Go On toimii tässä rekrytoinnissa Profinderin yhteistyökumppanina ja työllistyt suoraan Profinderin omaan organisaatioon.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424781
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki