(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager, Pohjois-Suomi
Cembrit

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Cembrit on valmistanyt kestäviä rakennustuotteita Suomen vaativiin oloihin jo 1950-luvulta lähtien menestyksellä. Nyt vahvistamme myyntitiimiämme, ja haemme Key Account Manageria, joka vastaa Pohjois-Suomen avainasiakkaista kotitoimistolta käsin.

Tehtäväsi osana myyntitiimiä on monipuolinen ja toimit aktiivisessa ja asiakasläheisessä roolissa. Vastaat Pohjois-Suomen myyntialueesta ja sen kasvusta. Varmistat, että asiakkaillasi (rakennusliikkeillä, urakoitsijoilla, suunnittelijoilla ym.) ovat kaikki tarvittavat tiedot ja resurssit päivittäisen työn sujuvuuden takaamiseksi. Ennakoit yhdessä asiakkaan kanssa heidän tarpeitaan niin työmaakohtaisesti kuin kokonaisvaltaisesti. Olemassa olevien asiakkaiden hoidon ja asiakkuuksien kasvattamisen lisäksi tehtäviisi kuuluu aktiivinen uusasiakashankinta.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta. Eduksi katsomme rakennusalan tuotteiden tuntemuksen sekä työkokemuksen rakennusalan tehtävistä. Myös englannin kielen taito on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet motivoitunut, itsenäinen ja tiimihenkinen. Nautit asiakasläheisestä ja liikkuvasta työstä, jossa onnistumisen avaimet ovat omissa käsissäsi. Työskentelet pitkäjänteisesti ja sitoudut työhösi. Olet sinnikäs ja asetat itsellesi korkeat tavoitteet, joita kohti pyrit suunnitelmallisesti.

Tarjoamme sinulle itsenäistä työtä huipputiimissä ja dynaamisessa työyhteisössä, jossa pääsee kehittämään myyntiä oma-aloitteisesti. Autoetu kuuluu positioon.

Kiinnostuitko?

Jos koet sopivasi tähän työtehtävään, kuulemme sinusta mielellämme. Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnly:n rekrytointikonsultti Mikko Törnin kanssa, ja jos kysymyksiä ilmenee ota yhteyttä Mikkoon 040 185 0303 tai rekrytointiassistenttiin Vilmaan 040 052 7548.

Jätä CV:si hakemuksineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta (SalesOnlyn nettisivuilta) mahdollisimman pian. Viimeinen hakupäivä on 31.8.2018, mutta täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.