(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager (ovi-, ikkuna- ja rakennusteollisuuden muoviprofiilit)
Primo Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Vahvistamme organisaatiotamme ja meillä on nyt haussa aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen

KEY ACCOUNT MANAGER (OVI-, IKKUNA- JA RAKENNUSTEOLLISUUDEN MUOVIPROFIILIT)

Vaasaan.

Työskentelet pääosin ovi- ja ikkunateollisuuden sekä muiden rakennustoimialaan liittyvien asiakasyritysten parissa ja myyntialueenasi Suomi ja Baltian maat. Suomessa bisnes-alueesi asiakasyrityksistä huomattava osa sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, mutta meillä on asiakkaita myös muualla Suomessa kuten Itä- ja Pohjois-Suomessa. Matkapäiviä arvioimme tehtävään sisältyvän noin 50-70 vuodessa. Useimmiten ehdit kuitenkin ns. illaksi kotiin. Aktiivisella ja reippaalla otteellasi huolehdit nykyisistä asiakkaistasi ja haet samalla myös uusia. Monipuolinen toimenkuvasi rakentuu myynnin ja asiakastyön ohella tarjouslaskennasta, budjetoinnista, myynnin suunnittelusta sekä myyntiprosessien kehittämisestä yhteistyössä kollegoidesi kanssa. Teknisissä asioissa sekä sisäisten projektien hallinnassa sinulla on tukenasi osaava projektipäällikkömme. Toimit lisäksi bisnes-alueen Suomen edustajana Primon kansainvälisessä yhteistyöryhmässä.

Odotamme sinun olevan ratkaisumyynnin ammattilainen, jolla on tehtävässä menestymistä tukeva koulutustausta ja näyttöjä tuloksista. Tehtävässä menestymistä tukee aiempi tausta bisnes-alueen myynnin parissa – ei välttämättömyys. Henkilönä olet vastuunkantaja, joka hakee aktiivisesti tulosta - samalla ymmärtäen positiivisen palveluasenteen ja asiakastyytyväisyyden olevan luontainen osa sitä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, esiintymiskykyä, halua oppia jatkuvasti uutta ja saatat asiat myös loppuun asti yhteistyössä sidosryhmiesi kanssa. Hallitset suomen- ja englannin kielen, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn kansainvälisessä työympäristössä muoviteollisuusalalla ja mahdollisuuden kehittyä myynnin osaajana.

Tartu siis tähän mielenkiintoiseen mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian! Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötalo Voiman konsultti Jani Kallio numerossa 010 311 3880.