(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager MK Illuminationille
MK Illumination Baltic AS

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haemme asiakkaallemme, Euroopan johtavalle sisustus- ja koristevalaistuksien toimittajalle MK Illumination:lle, tavoitteellista ja itseohjautuvaa, inspiroivaa ja inspiroituvaa

KEY ACCOUNT MANAGER.

Projektipäällikkö vastaa tuotemyynnistä koko Suomen markkinassa ja tekee operatiivisen työnsä lisäksi mm. markkina-analyysejä sekä strategiakehitystä.

Mitä muuta on projektipäällikön työpöydällä?

  • projektien valmistelua ja tarjouslaskentaa
  • yhteishankkeiden käynnistämistä ja johtamista
  • juhlavalaistuksien suunnittelu ja sommittelu
  • asiakassuhteinen luomista, ylläpitoa ja kehittämistä
  • mahdollisimman hyvien myyntitavoitteiden saavuttamista

Tulevalla MK Illuminationin projektipäälliköllä toivomme olevan aiempaa kokemusta kauppakeskusyhteistöistä ja/tai julkiselta sektorilta. Lisäksi kokemus valaistus- tai muiden sähköisten projektien myynnistä edesauttaa tehtävässä menestymistä. Tekninen ymmärrys on plussaa, mutta tärkeintä on halu ja kyky luoda pitkiä asiakassuhteita sekä aktiivisesti laajentaa jo olemassa olevaa asiakaskenttää.

Hyvä IT-osaaminen ja suomen kielen sujuva taito ovat edellytyksiä päivittäisten tehtävien sujuvaan suorittamiseen. Koska toimit osana kansainvälistä yritystä ja tiimiä, myös englannin kielen taitosi pitää olla riittävä - täydellistä emme edellytä.

Projektipäälliköltä odotetaan hyvää matkustusvalmiutta ja tuotteiden sesonkiluonteisuuden vuoksi mahdollisuutta tehdä syksyllä, etenkin marraskuussa, pitkääkin päivää. Toki vauhtia riittää myös alkuvuodesta ja keväällä, jolloin sopimuksia solmitaan ja projektisuunnitelmat laaditaan.

Työ projektipäällikkönä MK Illuminationilla on erittäin mielenkiintoista ja vauhdikasta, varsinkin jos sytyt kaupanteosta, projektityöstä ja jouluvaloista. Sinun ei tarvitse olla tehtävään täysin valmis huippuammattilainen, saat asiaankuuluvan perehdytyksen ja koulutusta. Itseohjautuva ote ja tavoitteellisuus on erittäin tärkeää, sillä Baltic-tiimin tuki ja pääkonttori toimii Tallinnassa, sinun ensisijaisen toimipisteesi ollessa täällä pääkaupunkiseudulla.

Tässä huikea mahdollisuus! Viliseekö silmissäsi jo toinen toistaan upeampi jouluvalaistus ja myynnin mahdollisuudet kotimaan markkinoilla? Mikäli kyllä, tahtoisimme tutustua sinuun!

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen vastaa mielellään kysymyksiisi tiistaisin klo 13.30 - 14.30. Mikäli jätät hakemuksen ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen Baronan järjestelmän kautta ennen soittoasi, pääsemme saman tien keskusteluissa syvemmälle.

P.S. Muun muassa Tampereen Valoviikot -tapahtuman valaistus sekä Esplanadin jouluinen valaistus ovat MK Illumination käden jälkeä. Kauppakeskustyhteistyö on ollut hedelmällistä muun muassa Iso Omenassa.