(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager Lindström Oy:lle
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Oletko asiakasrajapinnassa sujuvasti verkostoituva ja kommunikoiva, tuloksekas myynnin asiantuntija? Etsimme Uudenmaan alueelle Key Account Manageria asiakkaallemme tekstiilipalveluyritys Lindström Oy:lle!

Key Account Managerin tehtäväkenttä painottuu Länsi-Uudenmaan talousalueen suurasiakkuuksien johtamiseen, kasvattamiseen ja kehittämiseen yhteistyössä myyntitiimin kanssa. Pestissä työskennellään tiettyjen nimettyjen asiakkaiden sopimusvastuuhenkilönä, mikä lähtökohtaisesti tarkoittaa oman asiakassalkun hoitamista, asiakkuuksien syventämistä ja uusien myyntipaikkojen löytämistä. Työ sekä työpiste ovat liikkuvia! Paperitöitä ja puhelinneuvotteluja saa hoitaa joustavasti. Hämeenlinnan toimistolla on työpäiviä ja palavereita muutaman kerran kuussa ja myös Lohjan terminaalista löytyy vapaa työpiste.

Tehtävässä menestymisen kannalta oleellisina asioina pidämme luontevuutta verkostoitumisessa ja uskallusta uusien ihmisten kontaktoimiseen. Lisäksi arvostamme erityisesti asiakaslähtöistä palveluasennetta, tottuneisuutta vaihteleviin neuvottelutilanteisiin, yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Asiakkuuksien johtamiskokemus ja tuloksellisen B2B-myynnin kokemus on ehdottomasti myös plussaa. Etsimme itsenäistä, tuloksekasta, energistä ja sinnikästä henkilöä, jolta sujuvan suomen lisäksi taittuisi myös ruotsi ja englanti.

Lindström tarjoaa kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän vakavaraisessa, kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä, jossa tehdään pitkäjänteistä työtä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kiinnostuitko? Ei kannata jäädä epäröimään, vaan hakea tehtävää vaikka tänään! Tutustumme sinuun mielellämme ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointipäällikkö Heikki Inhala.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 4.3.2018