(Poistunut julkaisusta)

KEY ACCOUNT MANAGER, HORECA
Anonyymi

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haemme nyt Suomen tiimiin uutta liiketoiminnan kasvattajaa ravintola- ja hotelliketjuasiakkaisiimme

Vastaat myyntistrategiamme toteuttamisesta ja yhteistyön kehittämisestä merkittävimmissä ravintola- ja hotelliketjuasiakkaissamme. Tehtäväsi on nykyisten asiakkaidemme kehittäminen ja uusien asiakkaiden hankkiminen. Teet asiakaskohtaiset myynti- ja tulosbudjetit ja pidät aktiivisesti huolen niiden toteutumisesta. Vastaat asiakkaiden kanssa vuosikalenterin ja yhteistyön suunnittelusta sekä vuosineuvotteluista. Toteutat myynti- ja markkinointitoimenpiteitä tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi kanssa. Tavoitteenasi on luoda kannattavaa kasvua ja vahvistaa asemaamme entisestään. Analyyttisellä toiminnallasi näet markkinassa tapahtuvat muutokset ja vastaat muutosten tuomiin haasteisiin uusin, innovatiivisin ratkaisuin.

Sinulla on vahvat näytöt kuluttajatuotteiden avainasiakkuus- ja myyntitehtävistä ravintolaketjuasiakkaissa. Tunnet paikalliset markkinat ja olet jo luonut merkittävät suhteet toimialalla ja kanavissa. Sinulla on kokemusta markkinointilähtöisestä liiketoiminnasta. Olet voittajatyyppi, jolla on vahvat yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä bisneslähtöinen ajattelutapa. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tehtävä tarjoaa tilaisuuden päästä kehittämään ja kasvattamaan kansainvälisen brändin menestyvää liiketoimintaa Suomessa entisestään sekä kehittämään ammattitaitoa luovassa ja nuorekkaassa toimintaympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Esko Oja, puh. 020 7420 535. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveella viimeistään 27.10.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14553.