(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019
Solina Group on elintarviketeollisuuden tuotteiden parhaiden makujen luoja ja toimivien rakenteiden ratkaisija. Kehitämme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa yksilöllisiä tuotteita, jotka parhaiten vastaavat asiakkaan tarpeisiin maun, ulkonäön, rakenteen ja ravitsemuksellisuuden osalta. Tuotteiden räätälöidyt ratkaisut syntyvät vuosikymmenten vankalla kokemuksella. Täydennämme osaamistamme aktiivisella yhteistyöllä kansainvälisten toimittajiemme kanssa ja kouluttautumalla uusien raaka-aineiden käyttömahdollisuuksiin. Tarkoin valikoidut toimittajat ja laadukkaat raaka-aineet varmistavat osaltaan, että tuotteidemme laatuun voi luottaa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme erinomaisella toimitusvarmuudella. Markkinatutkimusten pohjalta tehdyillä konsepteilla autamme asiakkaitamme löytämään uusia trendikkäitä makuja ja ratkaisuja tuotteisiin, ja siten uusia kaupallisia mahdollisuuksia. Lähde siis kanssamme makumatkalle vaikkapa maailman ympäri!
Etsimme yhteistyössä asiakkaamme Solina Groupin kanssa Key Account Managerina noin vuoden pituiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon Kauklahteen hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan alkuvuoden 2020 aikana. Henkilö rekrytoituu suoraan Solina Groupille.
Key Account Managerina tulet olemaan tärkeässä roolissa vastaten itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti omista nimetyistä asiakkuuksistasi. Tehtävä on hyvin monipuolinen ja laaja-alainen ja tehtävään kuuluu tarjousten tekemistä ja hinnoittelua, tuotekehitystä, kuten erilaisten tuotereseptien laatimista ja testaamista yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi elintarviketieteiden maisteri, bio- ja elintarviketekniikan insinööri tai vastaavaa työkokemusta. Työntekijänä olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja itsenäiseen työhön kykenevä. Työskentelyotteiltasi olet rohkeasti ja reippaasti asioita edistävä sekä omaat Hands on-asenteen. Lisäksi sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja kommunikoit sujuvasti niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Ennen kaikkea sinulla on kuitenkin halu ja kyky oppia uutta sekä kehittyä tehtävässäsi!

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

Mielenkiintoisen ja mukaansa tempaavan työtehtävän, jossa pääset oppimaan ja kehittymään ammatillisesti sekä mukavan ja rennon työilmapirin ja kansainvälisen työympäristön.
Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, niin lisätietoja antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola, puh. 030 6090 513. Jaanan tavoitat parhaiten tiistaina 17.12. klo 10-11 ja maanantaina 30.12. klo 14-15.
Haluatko sinä päästä makumatkalle yhdessä Solina Groupin työyhteisön ja asiakkaiden kanssa? Olisiko tämä sinun seuraava askel työurallasi? Jos vastasit kyllä, niin älä epäröi vaan jätä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera heti, kuitenkin viimeistään 10.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.