(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager, DL Software
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Oletko tulostavoitteellinen myyntitykki, jolle sanat "verkkokaupparatkaisut", "SAAS", "Software" ja "Business Intelligence" nostavat kiinnostuksen kattoon? Haluatko työn, jossa voit hypätä mukaan kasvavaan yritykseen itseohjautuvassa roolissa? Koetko olevasi tilanteessa, jossa urasi kaipaisi seuraavaa steppiä kohti haasteellisempia tehtäviä? Tämä kaikki on nyt mahdollista etsiessämme KEY ACCOUNT MANAGERIA Vaasaan DL Softwarelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.


Tehtävänäsi on tarjota asiakkaan liiketoimintaan oikeat ohjelmisto- ja palveluratkaisut DL Softwaren tuoteperheestä sekä toimia asiantuntijana asiakkaan suuntaan. Kykenet astumaan asiakkaiden saappaisiin tarjoten juuri heille parhaiten soveltuvia ratkaisuja niin nykyisten - kuin uusien asiakkaiden osalta. Osaat yhdistää nykyisten asiakkaiden palvelun tehokkaaseen uusasiakashankintaan ja vastaat itsenäisesti siitä, että liiketoiminta/myynti vastuualueellasi kehittyy ja asiakkaasi menestyvät saaden markkinoiden parasta mahdollista palvelua.

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta IT-alalta, jonka lisäksi eduksi katsotaan ERP-järjestelmien ja verkkokaupan tuntemus. Myynti on sinulle luontaista, et pelkää esiintymistä ja omaat vakuuttavat kommunikointitaidot. Myyminen ja kaupan saaminen on sinun mielestäsi "THE" juttu ja nautit sen mukanaan tuomista haasteista ja tuloksen tekemisestä. Haluat omalla asiantuntijuudella tarjota asiakkaalle parasta mahdollista palvelua ja ymmärrät, sekä kykenet havainnollistamaan digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Omaat itseohjatuvan työskentelytyylin, positiivisen asenteen ja haluat kehittyä työssäsi oman alan ammattilaiseksi! Työkieli on suomi, jonka lisäksi englannin kielen taidon tulee olla hyvällä tasolla. Ruotsin kielen taito lasketaan ehdottomaksi eduksi.


Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan myyntitehtävän dynaamisessa kasvavassa työyhteisössä. Saat käsiisi laajan DL Prime Online - tuoteperheen sekä vahvan toimialakohtaisen osaamisen useilta eri aloilta. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaukseesi tehokkaalla myyntityöllä ja luoda pitkäaikainen työsuhde tunnetulla toimijalla. Tiimin osalta tarjoamme vertaansa vailla olevan tiiviin positiivisen ryhmän, joka luo tiimihenkeä myös työaikojen ulkopuolella erilaisten tapahtumien muodossa. Tehtävässä on takuupalkkaus yhdistettynä "palkkakatottomaan" kannustinpalkkioon sekä lounasetu.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 14.12.2019 www.manpower.fi sivuston kautta. Suosittelen hakemuksen laittamista niin pian kuin mahdollista, sillä paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.