(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager, DL Software
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
DL Software on pohjoismaissa toimiva ohjelmistotalo, jonka DL Prime -yritysohjelmistot ja integroidut verkkokaupparatkaisut tehostavat yritysten toimintaa kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla. DL Software on erikoistunut toimialakohtaisiin ohjelmistoratkaisuihin, ja toimittaa niin selain- kuin sovelluspohjaisia toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmiä mm. tukku-, ajoneuvo ja konekaupan sekä teollisuuden ja tuotannon sekä liikunta-alan yrityksille. DL Software on osa Pohjoismaissa voimakkaasti kasvavaa Confirma Software -konsernia. Lisätietoja www.dlsoftware.com

Haemme asiakkaallemme energistä ja tavoitteellista

KEY ACCOUNT MANAGERIA

toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään

Tehtävänäsi on tarjota asiakkaan liiketoimintaan oikeat ohjelmisto- ja palveluratkaisut DL Softwaren tuoteperheestä sekä toimia asiantuntijana asiakkaan suuntaan. Palvelet itsenäisesti olemassa olevia asiakkaitamme, ja hankit aktiivisesti uusia asiakkuuksia. Vastaat itsenäisesti oman asiakasryhmäsi osalta siitä, että liiketoiminta vastuualueellasi kehittyy ja asiakkaasi menestyvät.

Etsimällämme henkilöllä on monipuolista ja vahvaa kokemusta IT-alalta, eduksi katsotaan ERP-järjestelmien ja verkkokaupan tuntemus. Tehtävään soveltuva koulutus esim. ammattikorkeakoulu tai yliopistotutkinto. Myynti on sinulle luontaista ja nautit esiintymisestä sekä myynnin tuomista haasteista ja mahdollisuuksista. Sinulla on halu ja kyky ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa sekä digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Olet tuloshakuinen, vastuuntuntuinen, kehittyvä ja rohkea. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee ja sinulla on todellinen mahdollisuus vaikuttaa onnistumiseesi ja ansiotasoosi. Puhut hyvää suomea, ruotsin ja englannin taito katsotaan eduksi. Työ vaatii säännöllistä matkustamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan myyntitehtävän dynaamisessa työyhteisössä sekä motivoivan palkkauksen etuineen. Saat työssäsi asiantuntevan organisaation tuen ja mukavat työkaverit.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 24.11.2019 www.manpower.fi sivuston kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.