(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager, Communication
Eltel Networks

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa tilikaudella 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Key Account Manager, Communication

Avainasiakaspäällikkönä / Key Account Managerina vastaat Eltelin teleliiketoiminnan nimetyistä avainasiakkuuksista. Johdat ja edelleen kehität asiakkuuksiasi toimien vankassa yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Olet merkittävässä roolissa asiakassuhteiden syventämisen parissa ja tuet myös muuta organisaatiota muiden asiakkuuksien hoitamisessa muun muassa tarjousten osalta. Toimitkin aktiivisesti yhteistyössä niin asiakkaiden, alihankkijoiden, oman tuotannon kuin muunkin verkostosi kanssa. Tehtävässä raportoit Eltelin Communication-yksikön myyntijohtajalle. Toimipaikkanasi on Eltelin Vantaan (Kaivoksela) konttori.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen tutkinto tai työkokemuksen kautta hankittu vahva osaaminen. Sinulla on vankka kokemus teleliiketoiminnasta sekä näyttöä luottamuksellisten B2B-asiakassuhteiden rakentamisesta sekä edelleen kehittämisestä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Henkilönä olet aktiivinen ja luottamusta herättävä asiakaspalvelija, jolla on halu löytää kokonaisvaltaiset ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin sekä kyky perustella nämä. Ratkaisumyynti sekä vaativien yritysasiakkuuksien johtaminen ovat lähellä sydäntäsi. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyvyn sekä tulosvastuullisen ajattelutavan. Viihdyt asiakkaiden parissa ja innostut asiakkaiden tarpeiden selvittämisestä, analysoinnista sekä kokonaisuuksien hahmottamisesta. Nautit siitä, että saat pidellä useita lankoja käsissäsi ja ne myös pysyvät siellä.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.4.2019 mennessä linkistä https://bit.ly/2tUcz5n.

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi.