(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager / Biovian Oy, Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan.  Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80 %) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä biovian.com.

Tiimimme kasvaa, tule meille

Key Account Manageriksi

Haemme Key Account Manageria huipputiimiimme koti- ja ulkomaisten avainasiakkaidemme projektimyyntiin.

Biovian on vahvasti kasvava turkulainen bioteknologiayritys. Tarjoamme sopimusvalmistusta, -analysointia ja prosessikehitystä biotekniikkayrityksille, jotka kehittävät innovatiivisia geeniterapioita tai biofarmaseuttisia tuotteita. Saatamme asiakasprojekteja laboratoriosta kliiniseen potilaskäyttöön asti taidolla, innolla ja sydämellä.

Tehtävässä vastaat sinulle nimetyistä avainasiakkuuksista, niiden hallinnasta ja kehittämisestä. Tunnistat asiakkaiden tarpeet neuvottelemalla ja tarjoamalla heille oikeita kokonaisratkaisuja. Tehtäviisi kuuluvat tarjousten laatiminen projektien tarpeiden mukaisesti sekä asiakastyytyväisyyden hallinta ja kehittäminen. KAMin positio on uusi, jossa tulet tekemään tiivistä yhteistyötä mm. projektipäälliköiden, markkinoinnin ja muun myyntitiimin kanssa.

Odotamme sinulta

  • Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksesi katsomme kokemuksen B2B-myyntirajapinnassa toimimisesta sekä kokemusta menestyksekkäästä ratkaisukeskeisestä myynnistä.
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi luonnontieteistä tai bioprosessitekniikasta.
  • Biologisten lääkkeiden tuotantoprosessien ja laatuvaatimusten tuntemista. Jos sinulla on kokemusta lääketeollisuudesta ja/tai biologisten lääkkeiden analytiikasta, se on mielestämme pelkkää plussaa.
  • Tarkkaa, suunnitelmallista ja oma-aloitteista työskentelytyyliä. Sinulla on myös erinomaiset vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot.
  • Luontevaa ja hyvää englannin kielen taitoa. Pystyt työskentelemään sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti. Tarvitset työssäsi myös hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

  • Näköalapaikan bioalan huippuyritysten parissa. Mielenkiintoisten ja monipuolisten tehtävien lisäksi saat erinomaisen mahdollisuuden päästä mukaan uudentyyppisten biologisten lääkkeiden kehitys- ja tuotantoprojektien pariin kansainvälisessä työympäristössä.
  • Itsenäisen työn, jossa työskentelet lähellä johtoa ja asiakasta. Tukenasi on myös projekti- ja myyntitiimi.
  • Kehitysmahdollisuutta: omalla osaamisellasi tai kehittymishalukkuudellasi pystyt vaikuttamaan tehtävään ja sen kehittymiseen.
  • Kattavan perehdytyksen tehtävään.
  • Vakituisen työn, jota tehdään pääosin Turussa Kupittaalla, jossa toimipisteemme sijaitsee. Työ vaatii satunnaista matkustamista.

Tule mukaan työskentelemään kanssamme tulevaisuuden biologisten lääkkeiden parissa ja muuttamaan ideoita tuotteiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja projektijohtaja Antti Nieminen  5.10. klo 10–11:30, puh. 040 502 1332. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS konsultti Catharina Kallioon, puh. 040 668 3080. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 11.10. mennessä.