(Poistunut julkaisusta)

Key Account Manager, asuntoliiketoiminta
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Tule yhteen Suomen parhaista työpaikoista! Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Tarjoamme monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä rennossa ja dynaamisessa työyhteisössä. Toimintamme kasvaessa voimakkaasti, haemme Key Account Manageria asuntoliiketoimintayksikköömme. Yksikössä hoidamme asiakkaidemme 16 000 vuokra-asunnon sijoitusomaisuutta. Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikkasi on Helsingin keskustan toimipisteessämme. 

Key Account Managerina toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa noin 60 ammattilaisen asuntoyksikköä. Yksikössä viihdytään yhdessä, kannetaan vastuuta ja tuetaan toisia, joten jaathan nämä ominaisuudet. Vastaat osaltasi palvelutuotannostamme, raportoinnista, asiakaskokouksista sekä asiakkuustiimin johtamisesta nimetyille asiakkaillesi. Tehtävä ei sisällä esimiesvastuuta. 

EXCELLENCE
Olet organisointikykyinen sekä tarkka ja pystyt toimimaan myös paineen alla. Käytät sujuvasti toimisto-ohjelmia ja omaksut omien järjestelmiemme käytön nopeasti. Kommunikoit hyvin myös englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Odotamme kaupallisen tai kiinteistöalan tutkintoa, vahvaa näyttöä onnistumisista toimialan vaativista tehtävistä sekä kattavaa ymmärtämystä erityisesti asuntoliiketoiminnasta.

INNOVATION
Sinulla on kykyä ja halua innovatiiviseen työskentelyyn kehittyvässä ja kansainvälisessä toimintaympäristössä. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin.

INTEGRITY
Työmme ja asiakassuhteemme ovat luottamuksellisia. Sijoitustoiminnan lisäksi työssämme on kyse ihmisten asumisesta ja kodeista.


Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, lisätietoja tehtävästä antaa asuntoliiketoiminnan johtaja Risto Mustaniemi puh. 0400 410119 sekä KAM-tiimin esimies Lauri Arvola puh. 050 575 0606.

Tähän tehtävään voit hakea hakulomakkeen kautta 31.5.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.