(Poistunut julkaisusta)

Kevytyrittäjä
Eezy Osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018
Eezy Osk
Eezy Osk on vuonna 2008 perustettu laskutuspalvelu, jonka kautta voi toimia itsenäisesti ja yrittäjämäisesti ilman tarvetta perustaa omaa yritystä. Palvelumme mahdollistaa työn laskuttamisen ilman yrittäjän paperisotaa. Se on helpompi, ja usein myös edullisempi vaihtoehto kuin oman yrityksen perustaminen.

Eezyn pääomistaja on VMP Oyj, joka on yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.
Toimenkuva
Kiinnostaako yrittäjyys, mutta kynnys yrittäjäksi ryhtymiseen tuntuu liian korkealta?
Eezy on Suomen johtava laskutuspalvelu, jonka kautta voit esimerkiksi kokeilla omaa liikeideaasi, kun yrityksen perustaminen, kirjanpito, verotus ym. yrittäjän velvollisuudet tuntuvat hankalilta ja monimutkaisilta.

Toimiessasi Eezyn kautta sinun ei tarvitse perustaa omaa yritystä, eikä aikasi kulu yrittäjän velvollisuuksien hoitamiseen tai paperitöihin. Voit keskittyä omaan työhösi ja sen markkinointiin, Eezy hoitaa kaiken muun.
Odotamme sinulta
Sinulla on paljon osaamista, intoa tehdä töitä ja omia asiakaskontakteja, mutta Sinulla ei ole omaa yritystä jonka kautta toteuttaa ideaasi? Eezy tarjoaa Sinulle helpon ja joustavan tavan työskennellä itsenäisesti tai oman ryhmäsi kanssa. Käytä aikasi siihen, mitä osaat parhaiten ja tee työtä silloin, kun sinulle sopii. Eezyn kautta voit laskuttaa niin säännöllistä työtä, satunnaisia projekteja kuin erilaisia keikka- ja kausitöitä.
Muut tiedot
Lisätietoja kevytyrittäjyydestä saat eezy.fi -sivuilta, samalla voit vaikka rekisteröityä palvelun käyttäjäksi! Rekisteröityminen on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään.

Eezyn asiakaskuntaan kuuluu eri alojen ammattilaisia hevosenkengittäjistä yliopistoprofessoreihin, satunnaisesta sivutoimisesta laskuttajasta täysipäiväiseen, jopa muita eezyläisiä työllistävään toimijaan. Palvelulla on yli 20 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Eezy on osa VMP-konsernia ja nyt meillä VMP:llä Kouvolassa on myös Eezyn neuvontapiste. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!
#contactforum
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Mari Palojärvi, kouvola@eezy.fi, (09) 4242 1563
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2019 mennessä.