(Poistunut julkaisusta)

Kevytajoneuvojen asentaja/huoltaja
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2020
Etsimme asiakkaallemme Mönkijä Trailpark Oy:lle KEVYTAJONEUVOJEN ASENTAJAA/HUOLTAJAA Lempäälään.

Mönkijä Trailpark Oy Maahantuo Trapper -mönkijöitä ja Marine -veneitä jo pitkällä yli 10 vuoden kokemuksella. Palveluihin kuuluvat myös ajoneuvojen varustelu ja huoltopalvelut.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiallisesti mönkijöiden kokoamisesta ja varustelusta, sekä veneiden moottoriasennuksista ja varustelusta. Oman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan työtehtäviä voidaan muokata sinulle sopivaksi. Työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Toivomme sinulta koulutustaustaa ajoneuvojen huoltojen ja korjauksien parista, tai vastaavaa käytännön kokemusta. Etua tehtävään saat myös esimerkiksi moottoriajoneuvoharrastusten kautta hankitusta kokemuksesta, mutta tärkeintä on reipas asenne ja oma-aloitteinen ote työhön. Perehdytämme sinut kattavasti työtehtäviin.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana, ja itse työ alkaa elokuussa kesälomien jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pirkanmaan Yhteyspäällikkö Sampsa Leivo sampsa.leivo@hryhtiot.fi, 040 753 2264

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: huolto, asennus, pienkone, moottori