Ketteriä aamusiivoojia Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019

ISS Direct on mutkaton tie siistimpään arkeen!


Turun tiimissämme on tilaa kahdelle osa-aikaiselle siivoojalle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpito- ja perussiivouksesta aamuisin. Töitä on tarjolla arki- ja viikonloppupainoitteisesti ja voit hakemuksessasi mainita kummasta työstä olet enemmän kiinnostunut. Työt alkavat arkisin klo 6 ja viikonloppuisin klo 8. Töitä on vähintään 6h viikossa.


Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, suomen kielen taitoa sekä hyvää peruskuntoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä asiakaslähtöinen asenne työntekoon. Saatat olla etsimämme henkilö, jos nautit välillä nopeastakin työrytmistä ja vaihtuvat työkohteet eivät saa sinua hämmentymään. Ajokortti ja oman kulkupelin käyttömahdollisuus helpottavat kohteisiin liikkumista. 


ISS Palvelut tarjoaa sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan. Arvostamme työntekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan työtä sinulle sopivaksi. Molemmin puoliset joustot ja luottamus siivittävät meitä matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi.


Haluatko työskennellä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaikaa on 26.3. saakka.


 


ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/


- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1244011
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku