Ketterästi kokiksi, StaffPoint, Tampere
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Tunnettujen asiakkaidemme hotellien ravintolat, opiskelija- ja lounasravintolat, sekä
kahvilat kutsuvat sinut keittiöönsä!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua kokin tai kahvilatyöntekijän työhön kahdessa kuukaudessa keväällä 2020. Ketterästi kokiksi -koulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joilla voi olla jo kokemusta tai koulutusta alalta, tai he suunnittelevat alanvaihtoa ravintola-alalle. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä StaffPointin kautta tunnettuihin ravintoloihin ja hotelleihin. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä StaffPoint, TAKK ja TE-palvelut.

Ketterästi kokiksi -koulutus on työelämälähtöisesti suunniteltu, keittiötyöskentelyn perustaitoihin keskittyvä koulutus. Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, johon kuuluu lähi- ja verkko-opetusta sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista Linkosuon, Scandicin, Holiday Clubin, Sodexon, Lapland Hotels Tampereen, Valtatie 30:n ja Kalmarin toimipisteissä.

Koulutus on kokopäiväistä pääsääntöisesti päivisin tapahtuvaa opiskelua 4.3.-8.5.2020 välisenä aikana. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajat vaihtelevat työtehtävistä ja toimipisteistä riippuen.

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.Koulutukseen osallistuvalle työnhakijalle maksetaan koulutuksen ajalta sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon hänellä on oikeus työttömänä ollessaan, sekä lisäksi kulukorvausta.

Rekrykoulutuksesta järjestetään infotilaisuus keskiviikkona 22.1.2020 klo. 13.00 alkaen TAKK Tampereen Valtatien tiloissa. Tervetuloa kuulemaan lisää!

HAE KOULUTUKSEEN TÄSTÄ: http://bit.ly/2NmTZNA


Edellytämme sinulta

Kiinnostusta ruoanlaittoon ja ravintolamaailmaan
Valmiutta vauhdikkaaseen työhön
Riittävää suomen kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Laadukasta opetusta
Kokintakin ja turvalliset kengät keittiössä työskentelyyn
Mahdollisuuden jatkaa töitä koulutuksen jälkeen oppisopimuksella
Upean mahdollisuuden uuden työuran alkuun!


Kiinnostuitko?

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

· ORIENTOINTI
- Osaamiskartoitus, HOKS
- Tutustuminen yrityksen työympäristöihin
- Asiakaspalvelu ja myynti (anniskelupassi)
- Ravitsemuksen ja ruoanvalmistuksen perusteita
- Ruokavalioiden ja raaka-aineiden tuntemusta
- Erikoisruokavaliot
- Lounasruokien valmistus (leivonta ja vitriinituotteet)
- Puhtauden hallinta ruoanvalmistuksen yhteydessä (hygieniaosaaminen)
- Ammattialan tuvallisuus

· TYÖPAIKALLA TAPAHTUVA OPPIMINEN
- Työpaikalla oppiminen tapahtuu StaffPointin asiakasyritysten toimipisteissä
- Ohjatussa työssäoppimisessa tutustutaan alan työhön sekä varmistetaan alalle soveltuvuus


KOULUTUKSEEN HAKEMINEN:

Hae koulutukseen 16.2.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa http://bit.ly/2NmTZNA

Voit hakea koulutukseen täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.te-palvelut.fi > Haussa oleva työvoimakoulutus (sanahakuna toimii koulutuksen numero 690512 tai koulutuksen nimi > Näytä ilmoitukset, sivun vasen alareuna > klikkaa koulutusta, johon olet hakemassa > valitse Tiedot-välilehti, sivun yläreuna > Hae tähän koulutukseen). Mikäli täytät sähköisen koulutushakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun on vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit hakea jättämällä paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702.

Tuothan hakemuksessasi esille koulutus- ja työkokemustaustasi. Esivalinta tehdään hakemuksessa annettujen tietojen perusteella. Valintahaastattelut ovat 24.2.2020 Tampereen aikuiskoulutuskeskuksen tiloissa, osoitteessaTampereen valtatie 15, 3 krs.


LISÄTIETOJA:

StaffPoint
Hämeenkatu 20, 33200 Tampere
Toimialapäällikkö Leeni Kaskela
leeni.kaskela@staffpoint.fi, puh. 045 636 6765

TAKK, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus
Kurssikeskuksenkatu 11, 33820 Tampere
Koulutussuunnittelija Tapio Määttänen
tapio.maattanen@takk.fi, puh. 044 790 6384

Koulutuspäällikkö Eija Järvilahti
eija.jarvilahti@takk.fi, puh. 044 790 6305

TE-palvelut
Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimisto
Pellavatehtaankatu 25, PL 587, 33101 Tampere
Asiantuntija, Kirsi Miettinen
kirsi.miettinen@te-toimisto.fi, puh. 029 504 5837


Lisätietoja

Leeni Kaskela
toimialapäällikkö, horeca
Puh. 045 636 6765
S-posti: leeni.kaskela@staffpoint.fi
StaffPoint Oy
Hämeenkatu 20, 4 krs.
33200 Tampere
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot