(Poistunut julkaisusta)

Ketterän kehityksen projektipäällikkö
Tieto

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Haluaisitko työskennellä finanssialan parissa ja päästä mukaan pankkimaailman softakehitykseen?

Tiedon Financial Digital Channels (FDC) yksikön ytimenä on finanssi-, vakuutus- ja eläkealan asiakkaiden it-ratkaisujen toimitus ja toteutuskyvykkyys. Toimimme finanssitoimialan ytimessä teknisen osaamisen rintamilla, toimien vakaassa yhteistyössä asiakkaiden organisaatioiden kanssa toteuttaen heidän digitaalisiin järjestelmiin liittyviä unelmiaan.Toimituksissamme nojaamme uusimpiin IT-trendeihin ja liitämme yhteen vahvan pohjoismaisen asiantuntemuksen ja globaalin IT-toimitusosaamiseen.

Etsimme nyt reipasta ja aikaansaavaa projektipäällikköä upeaan SW-kehitystiimiimme Espooseen.

Vastuullasi on ohjata kehitystiimin ketterää SW-kehitystä ja toimia vahvana Scrum Masterina, jolla on ohjat käsissään ja tieto siitä, missä kehitystiimi menee verrattuna suunniteltuun aikatauluun ja sisältöön.

Teemme töitä usealle finanssialan asiakkaalle niin Suomessa kuin muissakin pohjoismaissa. Olemme mukana niin uuskehitysprojekteissa kuin ylläpidossa, ja lisäksi olemme erinomaisia konsultteja eri IT-alan osaamisalueilla. Teknisiä erityisosaamisalueitamme ovat verkkopankit ja muut front end portal -ratkaisut sovellusten backend-toteutusten lisäksi. Työ- ja dokumentointikielenä on joko englanti tai suomi riippuen asiakkaan valitsemasta työkielestä.

Toimipisteesi on joko Tiedon toimisto tai asiakkaan tilat ja sinulla on mahdollisuus myös etätyöpäiviin.

Tätä tarjoamme

Tässä roolissa tulet olemaan osa globaalia organisaatiota, ja sen lisäksi sinulla on tukenasi paikallinen tiimi ja työkaverit. Organisaatiomme ja tiimiläisemme kehittyminen suuntautuu finanssisektorin viimeisimpien IT-teknologioiden osaamiseen ja sen taitavaan käyttämiseen. Kuuntelemme tiimiläisiämme tarkasti mahdollistaen heille tilaisuuden vaikuttaa niissä tehtävissä, projekteissa ja toimituksissa, jotka kokevat omakseen ja joissa näkevät voivansa kasvaa edelleen. Työilmapiirimme on avoin ja tuemme toinen toisiamme. Vahvuutemme näkyvät erinomaisena asiakastyytyväisyytenä ja toimitusvarmuutena.

FDC:n finanssialan IT-asiantuntijatiimimme tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia kokeneemmilta, etenkin alkuvaiheessa. Kehittyessäsi ja kasvaessasi rooliisi tulet itse vuorostasi olemaan tuen antajana ja sparraajana. Perehdytyssuunnitelmamme avulla sinut autetaan joustavasti ja tehokkaasti alkuun. Lisäksi perehdytysvaiheessa kokenut asiantuntija toimii työparinasi.

Tätä odotamme

Sinulla tulee olla rohkeutta tuoda rakentavasti esiin ideoitasi ja näkemystä kehittää asioita. Tarvittaessa osaat priorisoida ja kommunikoida tiimin sekä muiden osapuolten kanssa muutoksista. Pankkialan kokemus ja verkkopankkituntemus on edellytys tehtävässä menestymiseen. Myös liiketoimintahenkisyys on tarpeen, sillä olet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan IT:n ja bisneksen kanssa.

Haluat olla mukana rakentamassa pohjoismaisen finanssisektorin digitaalisia palveluita yhdessä muiden Tiedon asiantuntijoiden ja asiakkaidemme kanssa. Uusimpien IT-trendien yhdistäminen finanssitoimialan digitaalisiin palveluihin motivoi sinua, ja olet aidosti innokas palvelemaan asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Projektipäällikön perustaitojen lisäksi ymmärrät SW-kehityksen prosesseja ja osaat ohjata kehitystiimiä ketterillä kehitysmenetelmillä (SAFe, Scrum). Odotamme, että osaat arvioida yksittäisten tehtävien työmääriä, mutta myös hallita isoja kokonaisuuksia. Seuraat tehtävien etenemistä ja ohjaat tiimiä saavuttamaan yhteiset ennalta määritellyt tavoitteet. Työkaluista tunnet vähintään Jiran ja MS Office-työkalut.

On eduksi, jos sinulla on kokemusta ja kiinnostusta myös määrittelijän (Business Analyst) tehtäviin. Tällöin finanssialan vaatimusten analysointi, työstäminen ja dokumentointitaidot kuuluvat taitoihisi ja roolisi kokonaisvastuu voidaan rakentaa hyvin monipuoliseksi.

Työkielenäsi käytät sujuvasti sekä suomea että englantia.

Kiinnostuitko?

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, saatat olla uusi projektipäällikkömme! Haethan tehtävään viimeistään 10.6.2018. Jos haluat jutella roolista tarkemmin, voit olla yhteydessä rekrytoivaan esimieheen Juha Svahniin (+358408262335, juha.svahn@tieto.com).