(Poistunut julkaisusta)

Ketterä projektipäällikkö
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Varman tietohallinnossa työskentelee reilut 70 ammattilaista ja vastaamme Varman tietojärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Keskeistä työssämme on ymmärtää asiakkaan tarpeita ja kehittää uusia digitaalisia palveluita yhdessä liiketoiminnan kanssa. Hyödynnämme kehittämisessä monipuolisesti eri teknologioita, automatisointia, robotiikkaa sekä koneälyä. Tiimityöskentely ketterillä menetelmillä on meille tuttua ja kehitämme prosesseja ja toimintatapaamme edelleen ketterämpään suuntaan. Työympäristömme on innostava, kannustava ja kehittyvä.

Nyt vahvistamme osaavaa joukkoamme ja etsimme määrittelytaitoista ketterää projektipäällikköä digipalvelut-osastolle Varman yritys- ja henkilöasiakkaiden digipalveluiden kehittämisen pariin.

Tehtäväkuvaus

Ketteränä projektipäällikkönä pääset työskentelemään mielenkiintoisten digitaalisten palveluiden kehitysprojektien parissa ja kehittämään työkyvyttömyysriskin hallintaan liittyviä digipalveluita tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja liiketoiminnan product ownereiden kanssa.

Odotamme sinulta monipuolista kokemusta ja näyttöjä digitaalisten palveluiden kehittämisestä, IT-osaamista ja liiketoimintaymmärrystä. Sinulla on käytännön kokemusta datan, analytiikan ja palvelumuotoilun keinojen hyödyntämisestä osana palvelukehitystä sekä kokemusta ketterästä kehittämisestä.

Työskentelet osaavassa ketterässä tiimissä, jossa varmistat oman vastuualueesi osalta tavoitteiden täyttymisen sekä osallistut määrittelyyn. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään myös näkemyksellisyyttäsi tulevaisuuden digitaalisista palveluista. Omaat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja ketterän ajattelutavan. Etsimämme henkilö on innostunut ja oma-aloitteinen kehittäjäpersoona, joka saa asiat tapahtumaan.

Varma työnantajana

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä digitaalista Varmaa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Sinua odottaa ammattilaisten joukkue, joka sparraa ja jakaa osaamistaan. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Työn tekemisen tapamme ovat joustavia ja etätyö on arkipäiväämme. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Meillä asiantuntijat kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä. Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan ja rakentamaan tulevaisuuden digipalveluita!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa digipalvelujohtaja Minja Vitikka.
Soittoajat 30.1. kello 14-15 ja 4.2. kello 14-15, puh. 0500 931 555.

Lue lisää Varmasta työnantajana.

Hakeminen

Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 9.2.2020.