(Poistunut julkaisusta)

Ketterä osaaja toimistotyöhön
Barona Customer Service Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Haluaisitko työskennellä kansainvälisen yrityksen ketteränä toimistotyön moniosaajana? Onko palveluasenne sekä huolenpito asiakkaista ja työntekijöistä sinulle ilmiselvä homma? Tykkäätkö asiakkaiden kohtaamisesta? Mahtavaa, jatka lukemista!

Etsimme asiakasyrityksellemme innokasta asiakaspalveluhenkistä vastaanotto- ja toimistotyöläistä työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden 2019 loppuun saakka. Haemme pitkäaikaista työntekijää, joten työsuhde todennäköisesti jatkuu vuoden vaihteen jälkeen. Työmaasi sijaitsee Helsingin Kaisaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työaika on arkisin toimistoaikoina.

Vastaanottotiimin yhteisten tehtävien ohella tehtäväsi on huolehtia koko työyhteisön matkapuhelin- ja laajakaistaliittymien hallinnasta. Tehtävässäsi huolehdit uusien ja vanhojen työntekijöiden työsuhdeliittymäasioiden hoidosta. Vastuullasi on koko prosessi: vastaat uusista liittymätilauksista, sopimusmuutoksista, liittymien irtisanomisesta ja mahdollisista vikatilanteista. Olet tiiviisti yhteydessä työntekijöiden ja palveluntarjoajien kanssa. Tärkeitä työvälineitäsi ovat aikaansaavan työskentelytavan lisäksi puhelin, sähköposti, tikettijärjestelmä ja muita automaattisen tietojenkäsittelyn järjestelmiä. Perehdyttäjänä ja apunasi ovat on kokeneet työkaverit.

Edellä olevien tehtävien lisäksi työskentelet toimistotiimin yhteisissä tehtävissä, joita ovat mm. yrityksen vastaanotto- ja kokousjärjestelyt, yrityksen yleinen puhelin ja asiakaspalvelusähköpostit, toimiston tarvikehankinnat, toimiston ja neuvotteluhuoneiden ylläpito, kokoushuoneiden laitteiden ylläpito, postista ja muista lähetyksistä huolehtiminen sekä monet muut työyhteisön juoksevat asiat. Tiimikavereillasi on yhteisen toimistotyön lisäksi jokaisella omia vastuutehtäviä muun firman apuna. Kokonaisuutena tämä tiimi on yksi yrityksen nopean reagoinnin ja kokonaisvaltaisen palvelun tärkeitä rakennuspilareita.

Haluamme tiimiimme ketterän toimistotyön moniottelijan, joka saa asioita aikaiseksi. Omaat hyvät organisointi- sekä priorisointitaidot ja jaksat puurtaa maaliin asti. Liittymähankintoja varten sinun ei tarvitse olla insinööri, mutta osaat kytkeä HDMI-kaapelin oikeaan paikkaan, vaihtaa tulostimen värikasetin, etkä yleisesti ottaen pelkää tekniikkaa. Tärkeintä on, että vuorovaikutustaitosi ovat kunnossa. Sinulla on kykyjä löytää oikeita ratkaisuja asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeisiin. Hanskoissasi pysyvät monet langat samanaikaisesti etkä säikähdä pientä kiirettä tai muutosta. Lisäksi taidat suomen ja englannin kielen sujuvasti.

Laita hakemus ja vakuuta meidät! Hakemuksesi pääset lähettämään oheisen linkin kautta. Haethan heti, sillä haastattelemme ketteriä osaajia jo hakuajalla! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Piia Laitila. Piian tavoitat parhaiten arkisin aamupäivisin numerosta 0505065144, tai sähköpostitse piia.laitila@barona.fi.