(Poistunut julkaisusta)

Ketjuyrittäjä, aninkainen.fi (koko Suomi)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Asiakkaamme aninkainen.fi on vuonna 1964 perustettu kotimainen kiinteistönvälitysketju, joka on noussut yhdeksi alansa suurimmista toimijoista. aninkainen.fi toimii valtakunnallisesti asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välittäjänä palvellen kuluttaja-, yritys- sekä sijoittaja-asiakkaita yli 50 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Tällä hetkellä aninkainen.fi työllistää yli 100 kiinteistönvälitysalan ammattilaista ympäri Suomea. 


Voimakkaan kasvun myötä etsimme nyt asiakkaallemme kokeneita

KETJUYRITTÄJIÄ

koko Suomen alueelle.


Olet etsimämme henkilö, mikäli olet LKV-tutkinnon suorittanut kiinteistönvälityksen vahva ammattilainen, jolla on suuri polte yrittäjyyteen. Olet myyntihenkinen ja periksiantamaton yrittäjäluonne, jolta löytyy sekä intoa että osaamista liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Tunnet yrittäjyyden realiteetit, olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja ymmärrät asiakassuhteiden hoitamisen merkityksen. Olet valmis sitoutumaan yrittäjyyden tuomaan vastuuseen, nautit itsesi haastamisesta ja palat halusta menestyä alalla!

Ketjuyrittäjänä pääset vastaamaan kokonaisvaltaisesti yrityksesi toiminnasta osallistuen myös itse aktiiviseen myyntityöhön. Menestyksen tueksi saat ketjun vahvan ammattitaidon, valmiit toimintakonseptit ja myynnin tukimateriaalit sekä tunnetun brändin tarjoaman laajan näkyvyyden. Lisäksi saat kannustavan työyhteisön tuen unohtamatta myöskään koulutuksia ammattitaitosi ylläpitoon ja kehittämiseen. Asiakkaamme tarjoaa siis loistavat edellytykset yrittäjyydessä onnistumiselle ja ainutkertaisen mahdollisuuden päästä osallistumaan liiketoiminnan kehittämiseen näköalapaikalta!

Mikäli kiinnostuit tästä hienosta mahdollisuudesta ja haluat tarttua haasteeseen, lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=29. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustavalta Alen Consulting Oy:n toimitusjohtajalta Nina Koskiselta, p. 050 555 0392.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.