(Poistunut julkaisusta)

Ketjupäällikkö
SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus hakee

RAVITSEMISKAUPAN KENTÄN OHJAUS TIIMIIN KETJUPÄÄLLIKKÖÄ

ohjaamaan yhdessä valtakunnallista helpon syömisen ”fast food, fast casual food ja kahvila” ravintolaketjuja.

Tunnetko sisäistä kutinaa ja tunteen paloa silloin, kun kuulet sanat ”asiakaskokemus” ja ”tuloksellisuus” tai ”valmentaminen”? Tilaisuutesi on tullut, näköalapaikat Suomen ravintolatoimialalla ovat nyt auki. Onko sinulla vahva halu tulla mukaan kehittämään Suomen johtavia valtakunnallisia ravintolaketjuja? Olet brändi orientoinut ja aikaansaava, katsot rohkeasti tulevaan ja olet valmis auttamaan meitä kilpailuetujen ja kilpailukyvyn kehittämisessä. Liiketoimintamme keskiössä ovat aina ihmiset: asiakkaiden palvelukokemus ja henkilöstömme intohimo asiakaspalvelutyöhön Osuuskaupoissa sekä tytäryhtiöissä luovat onnistumisen edellytyksen tehtävässä onnistumiseen. Ymmärrät mitä laatu merkitsee. Fokuksesi on tuotteesta tunteeseen. Koet tämän hyvänä haasteena omalla matkallasi eteenpäin. Olet valmis haasteisiin ja valmis ottamaan isompaakin vastuuta. Kiinnostaako vielä?

Odotamme sinulta:
• vahvaa kokemusta tulosvastuullisesta esimiestyöskentelystä ravintolassa (min 5v.)
• aktiivista otetta tuottavuuden kehittämisessä sekä yhdessä sovittujen toimintamallien jalkauttamisessa
• yhteistyökykyä, organisointikykyä ja taitoa priorisoida työtehtäväsi
• kykyä ratkoa ongelmia ja hallita kokonaisuuksia
• päätöksentekokykyä ja valmiutta toimia itsenäisesti
• matkustushalukkuutta ja joustoa työajoissa
• kykyä esiintyä uskottavasti isommallekin joukolle
• Osaat sekä ”manageerata” prosesseja että ”liidata” ihmisiä
• Suhtaudut intohimolla ruokaan ja juomaan unohtamatta bisnestä
• vähintään alempaa korkeakoulututkintoa tai laajan monipuolisen esimiestyökokemuksen ravintola bisneksestä.
• hyvää suomen sekä englannin kielitaitoa.

Plussaa saat ideointikyvystä, ammatillisesti uteliaasta luonteenlaadusta ja hotelli- ja ravintola-alan laaja-alaisesta näkemyksestä sekä osoitat kykeneväsi jouhevasti toimimaan alati kehittyvässä ja muuttuvassa toimintaympäristössämme. Olet suosikkilistallamme, kun tuot tiimiimme uusia luovia ratkaisuja ja haluat sekä pystyt osaltasi viemään intohimolla arkeen jo vahvoja uudistumisvaiheessa olevia ravintolaketjuja.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen hotelli- ja ravintola-alaan. Pääset kehittämään ja kehittymään mielenkiintoisten ja haasteellisten tehtävien parissa. Tukenasi on joukko alan ammattilaisia, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti. Sopimukseen kuuluu myös asiallinen korvaus, ison talon hyvät edut sekä mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. Asemapaikkasi on Ässäkeskuksen campuksella Suolakivenkadulla Helsingissä.

Jos olet jo liekeissä, hakulomakkeen löydät oheisesta linkistä. Hakuaika päättyy ma 15.10.

Lisätietoja tehtävästä antaa 4.10. klo 15-16 tai 9.10. klo 15 - 16 Juha Lindholm johtaja, ravitsemiskaupan kentän ohjaus, puhelin 010 76 82849 tai sähköpostitse juha.lindholm@sok.fi

SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus vastaa Sokos Hotels -ketjun sekä S-ryhmän ravintolaketjujen valtakunnallisesta markkinoinnista, myynnistä, kehityksestä sekä revenue -toiminnoista. Sokos Hotels on Suomen kattavin ja tutkimusten mukaan myös arvostetuin, luotetuin ja vastuullisin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Ravintoloita S-ryhmällä on yli 700. Tunnetuimmat ravintolaketjut ovat Rosso, Amarillo, Coffee House, PizzaBuffa, Frans & Les Femmes ja ABC Restaurant. Ravintoloissamme vierailee noin 7 miljoonaa asiakasta kuukausittain.
.
www.sokoshotels.fi
www.raflaamo.fi
www.s-card.fi