(Poistunut julkaisusta)

Ketjuohjauskoordinaattori
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Kiinnostaako sinua työ esillepanojen ja myymäläohjeistusten parissa? Onko sinulla hyvä visuaalinen silmä? Tartutko työhön oma-aloitteisesti ja positiivisella asenteella? Haluatko kasvattaa lisämyyntiä myymälässä ja vaikuttaa asiakaskokemukseen?


Etsimme kivaan ja kannustavaan joukkoomme ketjuohjauskoordinaattoria suunnittelemaan, koordinoimaan ja toteuttamaan myymäläohjeistuksia, kuluttajatapahtumia sekä myymälämarkkinointia.


Työtehtäviäsi


Ketjuohjauskoordinaattorina vastaat muun muassa myymälöille lähetettävien viikoittaisten visuaalisten esillepano-ohjeiden koostamisesta sekä esillepano-ohjeiden tuottamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi vastaat yhteistyössä oston kanssa erilaisten kuluttajatapahtumien ja keskitettyjen kampanjoiden suunnittelusta sekä myymälöiden ohjeistamisesta tapahtumien ja kampanjoiden suhteen. Vastaat myös myymälätarvikevalikoimien muodostamisesta ja niiden tilaamisesta yhdessä esimiehesi kanssa. Myymäläympäristöihin liittyvän tuntuman säilyttämiseksi ja ideoiden testaamiseksi teet myös vierailuja lähialueiden myymälöihin.


Mitä odotamme sinulta?


Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, mutta koulutustaustaa tärkeämpää on että sinulla on kokemusta myymälätyöskentelystä tai muuten työkokemuksen kautta hankittua ymmärrystä myymäläympäristöstä. Tarvitset myös hyvää visuaalista silmää ja kykyä tuottaa uusia ideoita esillepanoihin, tapahtumiin ja kampanjoihin liittyen. Pääset toimimaan läheisessä yhteistyössä muun muassa ostajien, markkinoinnin, kaupantukitiimin, konseptiryhmän sekä myymälätarvikkeiden osalta myös tavarantoimittajien kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot ovat edellytys tässä työssä onnistumiselle. Viikoittaiset ohjeistukset lähetetään myymälöihin sovitun aikataulun mukaisesti, joten huolellisuus, organisointikyky ja taito pysyä sovitussa aikataulussa ovat tärkeitä ominaisuuksia tässä työssä. Pystyt toimimaan itseohjautuvasti ja viet asiat tehokkaasti loppuun saakka. Toisinaan aiemmin tehtyihin suunnitelmiin tulee muutoksia ja silloin on tarpeen pystyä reagoimaan muutokseen soveltaen ja uusia ratkaisuja kehittäen. Käytät työssäsi Office-ohjelmia (Excel, Word ja PowerPoint). Kuvankäsittelyohjelmien käyttökokemus katsotaan eduksi.


Mitä tarjoamme sinulle?


Jos pidät aidosti monipuolisesta myymälämaailmaan sijoittuvasta työstä, ja ideointi, organisointi sekä vastaan tulevien tilanteiden ratkaiseminen on sinun juttusi, niin tämä työ on kuin sinulle luotu! Arvostamme uudistumista ja suurena kaupan alan toimijana tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä henkilöstöedut. Tokmanni on ylpeästi halpa, mikä tarkoittaa sitä, että ostamme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinä on keskinäinen luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme uuden oppimiseen virheitä pelkäämättä.


Hakuohje ja lisätiedot


Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta viimeistään 25.7.2018. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa ketjuohjauspäällikkö Timo Koskelin sähköpostitse timo.koskelin@tokmanni.fi tai puhelimitse tiistaina 17.7. p. 0400158142.