(Poistunut julkaisusta)

Ketjuohjauksen koordinaattori / Suomen Punaisen Ristin Kontti-ketju, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavarataloketju on kasvava ja menestyvä kierrätyskaupan toimija. Kontti-ketjulla on merkittävä rooli Suomen Punaisen Ristin auttamistyön varainhankintakanavana. Kontti-ketju tarjoaa ihmisille mahdollisuuden olla mukana Punaisen Ristin auttamisen ketjussa ostamalla ja lahjoittamalla kierrätystuotteita.

Kontti-ketju toimii valtakunnallisesti 12 paikkakunnalla eri puolilla Suomea ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia tavaroille, henkilöstölle ja eri yhteistyökumppaneille.

Haemme Kontti-ketjun ketjuhallintoon Vantaalle

Ketjuohjauksen koordinaattori

Ketjuohjauksen koordinaattorin tehtävä on ketjunohjauksen tiimissä, joka toimii matriisissa ketjun operatiivisen johtamisen kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä projektin johtamisen taitoja.

Työtehtävien osalta tärkeimmät vastuualueet liittyvät ketjun

  • konseptin toteuttamiseen myymäläprojekteissa
  • myymälätoimintaan liittyvien kalusteiden ja -tarvikkeiden hankintaan
  • kassajärjestelmiin ja -työhön liittyviin laitteisiin sekä kassatyön tukeen

Kontti-ketjun toimintaympäristössä yhdistyy kaupallinen toimintatapa ja sosiaalinen näkökulma. Toivomme valittavalta henkilöiltä kokemusta ketjutoiminnan konseptikehityksen, konseptien toteuttamisen ja kassajärjestelmien parista. Työkokemus projektipäällikkönä ja erinomaiset IT-taidot katsotaan eduksi. Tehtävissä korostuu suunnitelmallisuus ja järjestelmällisyys sekä erilaiset ketjutoimintaan liittyvät ohjaus- ja neuvontatehtävät osana omaa vastuualuetta. Tehtävään liittyy matkustamista.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän osana maailman suurinta avustusjärjestöä, ketjuorganisaation tuen sekä mahdollisuuden olla mukana edistämässä tuotteiden elinkaarten pidentämistä. Tehtävään valittavan henkilön on voitava hyväksyä Punaisen Ristin toimintaa ohjaavat arvot ja toimittava Punaisen Ristin toimintaa ohjaavien periaatteiden mukaisesti.

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Työn aloitus marraskuussa 2018 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ketjuohjauksen päällikkö Tiina Sippula puh. 040 585 5186, 13.9. kello 12.00–15.30 tai tiina.sippula(at)punainenristi.fi. Muina aikoina MPS-konsultit Nina Kalajoki puh. 020 746 9413 ja Satu Lannetta puh. 020 746 9484. Lisätietoa Kontti-ketjusta: https://kontti.punainenristi.fi

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 23.9.2018 mennessä.